Close Menu
AVmaster מגזין המולטימדיה
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    • הרשמה לדיוור
    • אודות
    • צור קשר
    • מדיניות פרטיות
    • הצהרת נגישות
    • תקנון האתר
    יום שלישי, ינואר 27
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    AVmaster מגזין המולטימדיהAVmaster מגזין המולטימדיה
    • דף הבית
    • יודעים יותר
    • חדשות
    • עתיד העבודה
    • ProAv
    • AVerticals
    • דיגיטל
    • IT
    • תצוגה
    • אירועים
    • פתרונות
    • סיפורי לקוח
    AVmaster מגזין המולטימדיה
    > בית מי זכו בפרויקט חיבור מצלמות תנועה על גבי תשתיות 5G ?
    IT

    מי זכו בפרויקט חיבור מצלמות תנועה על גבי תשתיות 5G ?

    מערכת AVMASTERBy מערכת AVMASTER11 באוגוסט 2021אין תגובות3 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    רד וחברת נתיבי ישראל זכו במימון פיילוט לחיבור מצלמות תנועה חכמות בצירים ראשיים על גבי תשתיות 5G. 

    הפרוייקט המשותף ל- RADולחברת נתיבי ישראל (נת"י) נועד להרחיב את השימוש בתשתיות חכמות על גבי רשת 5G בישראל במסגרת תוכנית פיילוטים ייעודית של משרד התקשורת ורשות החדשנות.

    אודי קשקש מנכ"ל רד צילום דוד גארב

    RAD, מובילת השוק בפתרונות גישה לטלקום, נבחרה על ידי משרד התקשורת ורשות החדשנות לביצוע פיילוט בשיתוף חברת נתיבי ישראל (נת"י) על גבי תשתיות הדור החמישי. הפיילוט יתבצע במסגרת תוכנית שמטרתה הרחבת השימוש ברשת הדור החמישי בישראל ופיתוח יישומים מתקדמים לשיפור תשתיות התקשורת.  

    מעל 200 מצלמות תנועה פרושות כיום בכבישי ישראל לצורך פיקוח ובקרה של תשתית הכבישים והתנועה והן מחוברות על גבי סיב אופטי. העובדה שבאתרים חדשים רבים בהם היה רצוי להתקין מצלמות לא קיימת כיום תשתית סיבים מעכבת הוספת מצלמות נוספות. במסגרת המיזם החדש, כל שידורי הווידאו החיים יועברו בזמן אמת על גבי רשת  5G באמצעות פתרון ה-SecFlow של RAD, מה שיאפשר הוספה מהירה של מצלמות רבות נוספות ללא תלות בזמינות סיבים אופטיים. 

    ה-SecFlow של רד הוא Industrial IoT Gateway שזכה במספר פרסי חדשנות בינלאומיים בתחום האינטרנט של הדברים (IoT). הוא מיועד לרשתות אוטומטיות רחבות היקף בערים חכמות ובתחומי אנרגיה חכמה, תעשייה מקושרת בקרה ואוטומציה. המוצר מחבר ומאחד בצורה מאובטחת מידע הנשלח ממונים חכמים, חיישנים, אמצעי בקרה ומדידה, מצלמות טלוויזיה במעגל סגור ומכשירים נוספים על כל רשת שהיא, תוך יכולת לנטר את פעולת כל המערכות המחוברות לרשת עם ניהול אחוד ואפשרות לתגובה מהירה לאיומים ברשת. 

     
    תמונה - יח"צ

    ״רד פעילה מאוד בתחומי האינטרנט של הדברים ו-G5 והפיתוחים שלנו מושכים עניין רב בכל העולם בזכות החדשנות שהם מביאים״, אמר אודי קשקש, מנכ״ל ונשיא חברת RAD. ״הבחירה ב-RAD היא הצבעת אמון בטכנולוגיה שלנו. הדור החמישי בסלולר מביא עימו מהפיכה בתעשייה, בתחבורה, בתשתיות העירוניות בעסקים ואני וכל עובדי החברה שמחים לשמש כ׳קטר׳ שיסייע בהנעת תעשיית ההייטק הישראלי״. 

    להערכת משרד התקשורת מדובר בטכנולוגיות שהצלחתן מהווה "Game Changer" כלכלי אמיתי ומנוע צמיחה משמעותי לכלכלה הישראלית. הפיתוחים החדשים בטכנולוגיית הדור החמישי צפויים להיות חוד החנית של הטכנולוגיות החכמות בשנים הקרובות והביקוש אליהם צפוי לגדול בכל העולם.

     

    אודות RAD

    כיצרנית גלובלית של פתרונות גישה לטלקום, RAD מחויבת לאפשר לספקי שירותים ומפעילי תשתית קריטית להעביר כל שירות על גבי כל רשת. באמצעות טכנולוגיות חלוציות ופיתוח חדשנות משותפת עם לקוחות החברה, RAD שואפת לסייע למפעילי שירותי תקשורת להתקדם בשרשרת הערך בקצב המתאים להם,  בין אם מדובר בווירטואליזציה של קצה הרשת וב-vCPE, ב- IoT תעשייתי, או ב-5G xHaul.  עם 40 שנות חדשנות, נוכחות עולמית משמעותית ביותר מ -150 מדינות והתקנות של מעל 16 מיליון מוצרים, ל- RAD ניסיון מוכח של מתן ערך וטיפול בצרכי הלקוחות.

    RAD היא חברה בקבוצת RAD המייצגת הכנסות שנתיות של 1.5 מיליארד דולר ומובילה עולמית בתחום פתרונות תקשורת.

    RAD אודי קשקש
    Follow on Facebook Follow on Instagram Follow on YouTube Follow on LinkedIn
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Articleמסך LED חדשני ומרשים של LG מקדם את הצופים הבאים לאצטדיון וומבלי בלונדון
    Next Article מפספסים? אביעד כהן משתף על החזרה הנכונה למשרדים
    Avatar photo
    מערכת AVMASTER

    מאמרים אחרונים

    נכנסת לעולמות ה Pro-AV: ריל-אקו סיסטמס מרחיבה את סל הפתרונות 

    קרא עוד

    יותר חכמות: Logitech מציגה את סדרת Rally AI 

    קרא עוד

    טכנולוגיה כבסיס להתחדשות וצמיחה בצפון- כנס צפון TECH בגליל 

    קרא עוד

    הענן הריבוני עולה מדרגה: נוטניקס מציגה גמישות חסרת תקדים בניהול עננים מבוזרים

    קרא עוד

    רד האט ו-NVIDIA מאיצות את ה-AI הארגוני עם טכנולוגיה פתוחה 

    קרא עוד

    נוטניקס ואנבידיה מציגות פתרון משולב להקמת "מפעל AI" פרטי ומאובטח בתוך הארגון

    קרא עוד

    קרן היוזמה של רשות החדשנות- כ 450 מיליון דולר בקרנות הון סיכון ישראליות

    קרא עוד

    בינה מלאכותית נגישה ופרודוקטיבית- לנובו מסכמת עוד CES מוצלח

    קרא עוד

    כנס URAV 2026 – בירושלים מעצבים את עתיד הכלים האוטונומיים 

    קרא עוד

    מהחזית הצבאית לחזית הטכנולוגית: יוזמה מופלאה

    קרא עוד

    שיתוף פעולה חדש בעולם התקשורת: בזק בינלאומי ו-AudioCodes יטמיעו את פתרון  Voca CIC בסביבת Microsoft Teams Phone

    קרא עוד

    דוח סיכונים פנים-ארגוניים: 77% מהארגונים חוו אובדן נתונים הקשור לגורמים פנימיים

    קרא עוד

    חיל הרבנות הצבאית מאמץ טכנולוגיית מציאות מעורבת (MR) לתרגול מקרי אסון

    קרא עוד

    פורטינט ואריסטה מכריזות על שיתוף פעולה לאבטחת מרכזי נתונים מבוססי AI

    קרא עוד

    פורטינט ואנבידיה הכריזו על שיתוף פעולה לאספקת יכולות חדשות להאצת התשתיות בסביבות AI

    קרא עוד

    אופטימיות מהנתונים הראשונים לסיכום שנת 2025 של Startup Nation Central

    קרא עוד

    פתרון סייבר חדש של RAD מציע מודל אבטחה חדש לתשתיות קריטיות

    קרא עוד

    החידושים של Webex ו-AWS בכנס re:Invent

    קרא עוד
    Leave A Reply Cancel Reply

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    שמרו על קשר

    Facebook-f Youtube Linkedin-in Instagram

    AVMASTER

    • הצהרת נגישות
    • צרו קשר
    • אודות
    • מדיניות פרטיות

     

    © 2023 מגזין המולטימדיה
    AV Master

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.