Close Menu
AVmaster מגזין המולטימדיה
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    • הרשמה לדיוור
    • אודות
    • צור קשר
    • מדיניות פרטיות
    • הצהרת נגישות
    • תקנון האתר
    יום שני, מרץ 9
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    AVmaster מגזין המולטימדיהAVmaster מגזין המולטימדיה
    • דף הבית
    • יודעים יותר
    • חדשות
    • עתיד העבודה
    • ProAv
    • AVerticals
    • דיגיטל
    • IT
    • תצוגה
    • אירועים
    • פתרונות
    • סיפורי לקוח
    AVmaster מגזין המולטימדיה
    > בית מסך בית חדש, Magic Remote ופונקציות משופרות מביאים למשתמשי הטלוויזיות של LG חוויה מהנה יותר ואינטואיטיבית מאי-פעם
    חדשות

    מסך בית חדש, Magic Remote ופונקציות משופרות מביאים למשתמשי הטלוויזיות של LG חוויה מהנה יותר ואינטואיטיבית מאי-פעם

    מערכת AVMASTERBy מערכת AVMASTER10 בינואר 2021Updated:19 במרץ 2023אין תגובות3 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    מסך בית חדש, Magic Remote ופונקציות משופרות מביאים למשתמשי הטלוויזיות של LG חוויה מהנה יותר ואינטואיטיבית מאי-פעם

    תמונה - יח"צ

    LG Electronics הודיעה על זמינות מערכת ההפעלה webOS 6.0 לטלוויזיות החכמות שלה מדגמי OLED, NanoCell, QNED Mini LED ו- UHD, בדגמי 2021. יחד עם מערכת Magic Remote החדשה, מציעה פלטפורמת הטלוויזיה החכמה לצופים חוויה משופרת ואינטואיטיבית יותר של גילוי תכנים חדשים. מערכת הבינה המלאכותית המשודרגת LG ThinQ AI לסביבת webOS 6.0 תומכת בפקודות קוליות חדשות – הן למסייע של גוגל והן לאלקסה של אמזון, והופכת את משימות ניהול הטלוויזיה והחיפוש אחר שירותי סטרימינג, תכני אינטרנט וערוצי שידור לעניין קל מאי-פעם. מערכת ההפעלה החדשה תוצג בתערוכה הווירטואלית CES 2021.

    משתמשים המכירים את עולם ה- webOS יבחינו מיד במסך הבית המעודכן והמעוצב מחדש על מנת להציע שימושיות גבוהה יותר – ולעמוד בצרכים המיוחדים של משתמשים המשנים את דפוסי צריכת התוכן שלהם. מסך הבית החדש מספק גישה מהירה יותר אל רוב האפליקציות המצויות בשימוש תכוף, ומפשט את תהליכי גילוי התוכן בעזרת המלצות המבוססות על העדפות המשתמש ועל היסטוריית הצפייה שלו. כל התכנים האלה מוצגים על גבי מסך מלא על מנת לבחון בתוכן המועדף ולקבל מידע מקיף במבט בודד. כך, מסך הבית החדש הופך למעשה לצומת המרכזי להגדרות צפייה ולגישה לסביבה האקולוגית הרחבה יותר של webOS.

    תמונה - יח"צ

    מעבר לעיצוב הפרמיום החדש, מערכת Magic Remote מציעה שליטה פשוטה יותר בעת השימוש בזיהוי קול, בעזרת ריבוי ערוצי בינה מלאכותית הנתמכים במכשירים –LG ThinQ, Amazon Alexa ו- Google Assistant. פשטות ניווט, החזקה נוחה בכף היד ושימוש אינטואיטיבי הופכים את Magic Remote ידידותי יותר למשתמש – לרבות מעברים וקישורים מהירים יותר בין הטלוויזיה ובין מכשירים אחרים, כמו גם מקשים חמים אותם ניתן להגדיר לצורך גישה אל ספקי תוכן פופולאריים, דוגמת נטפליקס, אמזון פריים וידאו ו- Disney+. פונקציית Magic Tap, המאפשרת גישה בהקשה בודדת לתקשורת NFC מתוך השלט מדגם Magic Remote, מספקת גישה מיידית אל מגוון אפשרויות צפיה. נגיעה פשוטה בסמארטפון בעל יכולות NFC מאפשרת שיתוף תכנים מתוך הטלפון אל מסך הטלוויזיה – או בכיוון ההפוך. משתמשים יכולים לצפות בתכנים המאוחסנים על גבי הטלפונים הניידים שלהם במסכי הטלוויזיה של LG, תוך שהם ממשיכים להשתמש באפליקציות המועדפות עליהם.

    בזכות מינוף טכנולוגיות בינה מלאכותית מתקדמות, שליטה קולית ו- Magic Remote, כל שהמשתמשים צריכים לעשות על מנת לקבל את המידע הנדרש להם – הוא לדבר. Magic Explorer, גרסה משופרת של LG Magic Link, מספק תכני מידע הקשורים לתמונה המוצגת על גבי המסך, כך שהצופים יכולים ללמוד אודות השחקנים, המיקום בו מתרחש הסרט ונקודות עניין אחרות בסרט הנצפה. יכולות הקישור לתוכן המוצג מולידות גם חוויית קניות ידידותית ביותר, של מוצרים המופיעים בערוצי שידור נבחרים. שירותי הטלוויזיה של LG, הכוללים אתLive TV, Gallery, Settings ומדריך טלוויזיה, יודעים לשנות את צבע הסמן המופיע על גבי הצג – בכל נקודת זמן בה יש ל- Magic Explorer מידע רלוונטי זמין לשיתוף.

    פונקציה חדשה, Next Picks, מנתחת את העדפות המשתמש על מנת לגלות ולאתר תכנים נוספים המתאימים לטעמו. על בסיס היסטוריית הצפייה, יודעת Next Picks להמליץ בכל זמן על שתי תוכניות בשידור חי מערוצי ברודקסט או משירותי שידור הזמינים בממיר – כמו גם על כותרי VOD או אפליקציות המתאימות ביותר למשתמש המסוים. 

    לדברי Park Hyoung-sei, נשיא חטיבת מוצרי הבידור הביתי של LG, "הגרסה החדשה של פלטפורמת הטלוויזיה הפתוחה והידידותית למשתמש שלנו, webOS 6.0, היא השדרוג המשמעותי ביותר מאז הצגנו לראשונה את webOS 4.0 בשנת 2014. המהדורה החדשה ממחישה את מחויבותה של LG להציע שירותים, מוצרים וטכנולוגיות הנותנים מענה לצרכים ולרצונות של לקוחותינו".

    מערכת ההפעלה החדשה webOS 6.0 תהיה זמינה להתרשמות במהלך תערוכת CES 2021 בביתן התצוגה הווירטואלי של LG
    LG
    Follow on Facebook Follow on Instagram Follow on YouTube Follow on LinkedIn
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Articleסיסטמטיקס נבחרה לייצג בלעדית בישראל את BCN3D. משיקה 2 קווי מדפסות תלת-ממד מקצועיות מהדור החדש, בעלות נפח הדפסה גדול, המתאימות להדפסת חלקים פונקציונאליים
    Next Article לאחר שנה עמוסת אתגרים ושינויים, אבטחת המידע ב 2021 תהיה טובה בהרבה
    Avatar photo
    מערכת AVMASTER

    מאמרים אחרונים

    Intuit ו-Anthropic מכריזות על שת"פ שיאפשר לעסקים לפתח בקלות סוכני AI בהתאמה אישית

    קרא עוד

    מהפכה מתקפלת ב-135 אינץ': מה באמת אפשר לעשות עם ה-ViewSonic LDS138-151?

    קרא עוד

    לחשוב מחוץ לתערוכה- עכשיו גם קרן ISE 

    קרא עוד

    יהפוך אתכם למפלצות פרודוקטיביות: מה אפשר לעשות עם Elgato Stream Deck

    קרא עוד

    מ-361 מיליון דולר ב-2020 ל-5.1 מיליארד דולר ב-2025- זינוק ברכישות אירופאיות של הייטק ישראלי

    קרא עוד

    פתרון שמע מקצועי לעידן העבודה ההיברידית: מה תוכלו לעשות. עם סדרת Poly Voyager Free 60

    קרא עוד

    סלקציה בתיבת הדוא״ל? הסטארטאפ הישראלי שמלמד אותנו איך לעבור את הסלקטור של גוגל

    קרא עוד

    פתרונות התצוגה של אופטומה- עידן החדש בחינוך ובאקדמיה

    קרא עוד

    שדרוג סביבת העבודה: מה תוכלו לעשות עם ה-Logitech MX Master 4?

    קרא עוד

    מה תוכלו לעשות עם משפחת המקרנים Christie Korus

    קרא עוד

    לא רק מחוברים: אברא מציגה פתרון ייחודי לניהול פיתוח ותפעול בענן בכנס משותף עם AWS

    קרא עוד

    ממשיכה להשקיע (גם) במעטפת- פלטפורמת ה-VideoOS 5.0 ומערכי ה-BYOD של HP Poly הם חלק מתפיסת הפתרון

    קרא עוד

    ברקו צומחת: ממקרני ענק ועד קולנוע ביתי בתקן DCI

    קרא עוד

    מה תוכלו לעשות עם ה Advantis Air של GESAB

    קרא עוד

    הדמיה ללא גבולות: קנון מגדירה מחדש את ה-PTZ וההקרנה האימרסיבית ב-ISE 2026

    קרא עוד

    Meta מרחיבה את תשתיות ה-AI שלה עם NVIDIA

    קרא עוד

    כשגמישות פוגשת מקצוענות – הייצור הייחודי של פריים ויו

    קרא עוד

    הקירות בשלים לדבר: גיל מצליח, מנכ״ל Novisign, מסכם את ה ISE האחרונה 

    קרא עוד
    Leave A Reply Cancel Reply

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    שמרו על קשר

    Facebook-f Youtube Linkedin-in Instagram

    AVMASTER

    • הצהרת נגישות
    • צרו קשר
    • אודות
    • מדיניות פרטיות

     

    © 2023 מגזין המולטימדיה
    AV Master

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.