Close Menu
AVmaster מגזין המולטימדיה
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    • הרשמה לדיוור
    • אודות
    • צור קשר
    • מדיניות פרטיות
    • הצהרת נגישות
    • תקנון האתר
    יום שלישי, דצמבר 2
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    AVmaster מגזין המולטימדיהAVmaster מגזין המולטימדיה
    • דף הבית
    • יודעים יותר
    • חדשות
    • עתיד העבודה
    • ProAv
    • AVerticals
    • דיגיטל
    • IT
    • תצוגה
    • אירועים
    • פתרונות
    • סיפורי לקוח
    AVmaster מגזין המולטימדיה
    > בית כבר חוזר, קופץ להביא את השיניים מהמדפסת – סטרטסיס משיקה את TrueDent
    הדפסת תלת ממד

    כבר חוזר, קופץ להביא את השיניים מהמדפסת – סטרטסיס משיקה את TrueDent

    מערכת AVMASTERBy מערכת AVMASTER8 בפברואר 2023Updated:21 במרץ 2023אין תגובות3 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    חומר ההדפסה המשמש בתהליך, ה-TrueDent , זכה לאישור ה-FDA והוא מאפשר לראשונה הדפסה צבעונית מונוליטית של מבני חניכיים ושיניים באיכות ובנאמנות גבוהה למקור. הפתרון מאפשר להדפיס בבת אחת מספר רב של תותבות בהתאמה אישית, כולל התאמה של צבע החניכים וגוון השיניים. שוק השיניים התותבות העולמי, מוערך על ידי סטרטסיס ב-5.5 מיליארד דולר.

    סטרטסיס

    חברת פתרונות ההדפסה בתלת-מימד סטרטסיס (NASDAQ: SSYS), המובילה העולמית בהדפסת תלת-מימד פולימרי, חשפה את TrueDent™, הפתרון הראשון בתחום רפואת השיניים המאפשר הדפסת תלת-מימד רציפה של שיניים תותבות בצבע מלא. חומר ההדפסה, TrueDent פותח על ידי סטרטסיס ומאפשר למעבדות שיניים להדפיס מספר רב של תותבות בהתאמה אישית, כולל התאמה של צבע החניכים וגוון השיניים, בבת אחת ועל אותו מגש הדפסה במדפסת.  

    TrueDent שזכה באחרונה באישור ה-FDA  בקטגורית Class II, מיועד לייצור מבני שיניים, כולל תותבות נשלפות. החומר פותח לשימוש בלעדי עם מדפסת Stratasys J5 DentaJet  ובאמצעות פלטפורמת התוכנה GrabCAD Print . הפתרון המלא יאפשר למעבדות שיניים לזרז ייצור תותבות באופן משמעותי על ידי פישוט מהלך העבודה משלב התכנון ועד לשלב הייצור, תוך השגת מוצר סופי מותאם אישית ואסתטי במיוחד.

     
    סטרטסיס

    TrueDent מאפשר להתגבר על מספר מחסומים עבור מטופלים ומעבדות:

    • התאמה גבוהה בין הסריקה הדיגיטלית והתותבת בפועל.
    • מהלך עבודה דיגיטלי שמספק ייצור עקבי של תותבות מדויקות ומותאמות היטב.
    • ייעול של תהליך העבודה וקיצור הזמן בין ביצוע הסריקה למסירת מוצר סופי ללקוח.
    • הפחתת מספר הביקורים הנדרשים אצל רופא השיניים לטובת מדידות והתאמות.
    סטרטסיס

    "עד עכשיו, מבני שיניים תותבות מודפסים היו צריכים להיות מתוכננים ומיוצרים במספר חלקים, שנדרש לחברם יחד כדי להגיע למוצר מוגמר", אמר פרנק אקוסטה, הבעלים של AA Dental Design . ״פתרון ה-TrueDent  שעושה שימוש במערכות החומרה והתוכנה של סטרטסיס, מפשט את התהליך, מוזיל את העלויות ומאפשר לייצר שיניים תותבות ותותבות זמניות הרבה יותר מהר, תוך השגת אסתטיקה מדהימה. כעת נוכל להרחיב את שירות התותבות שלנו להדפסת מבנה שיניים בצבעים טבעיים שמותאמים במיוחד אישית לכל לקוח ולקוח."

    שוק השיניים התותבות העולמי, המוערך על ידי סטרטסיס ב-5.5 מיליארד דולר, עומד בפני אתגר של עמידה  בביקוש באמצעות שיטות קונבנציונליות, עקב מחסור בטכנאי מעבדות שיניים מיומנים. על פי מחקר של iData , בשנת 2021, יותר מ-4.2 מיליון תותבות מלאות נוצרו בארצות הברית, ו-18 מיליון תותבות נמכרו ברחבי העולם. מתוך סך זה, ההערכה היא שרק חמישה אחוזים נוצרו באמצעות פתרון מודפס בתלת-מימד. הפתרון החדש של סטרטסיס מציעה אלטרנטיבה לייצור סדרתי בקנה מידה משמעותי באמצעות מהלך עבודה דיגיטלי המספק מוצר באיכות גבוהה ובנראות מצויינת.

    עוד על TrueDent
    סטרטסיס

    "הפתרון שלנו יסייע ללקוחותינו להרחיב את סל השירותים שלהם ולהפחית משמעותית את הזמן והעלות של ייצור שיניים תותבות ותותבות זמניות", אמר רונן לבי, סגן נשיא התחום הדנטלי בסטרטסיס. "אנו ממשיכים לקדם את תחום הדיגיטציה הדנטלית ולספק פתרונות בעלי ערך מוסף משמעותי לשוק רפואת השיניים על ידי מינוף טכנולוגיות הדפסת תלת-מימד מתקדמות ופיתוחים ייעודיים שכוללים חומרה, חומרי הדפסה ותוכנה."

    החומר החדש ממתין כעת לאישור פטנט וזמין בשלב זה רק בארה"ב. הוא תואם רק למדפסת Stratasys J5 DentaJet. . 

     
    עוד על פתרונות דנטליים
    עוד על TrueDent Resin
    הדפסת תלת ממד סטרטסיס
    Follow on Facebook Follow on Instagram Follow on YouTube Follow on LinkedIn
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Articleההצגה חייבת להימשך! צוות Crestron ישראל מסכם ISE מוצלחת במיוחד
    Next Article מה בין בינה מלאכותית לאנליטיקה
    Avatar photo
    מערכת AVMASTER

    מאמרים אחרונים

    Epson מכריזה על שתי מדפסות סובלימציה חדשות מסדרת SureColor להדפסה על טקסטיל

    קרא עוד

    הכירו את UILA- רכב ׳ירוק׳ מודפס בעיצוב אישי

    קרא עוד

    בחזרה אל הירח – עם חלקים מודפסים בתלת מימד

    קרא עוד

    גדולים מהחיים: עצמות הלווייתנים שוכפלו באמצעות סריקות והדפסת תלת מימד לטובת תצוגות מוזיאוניות

    קרא עוד

    עיצוב שנות ה-60 פוגש את הטכנולוגיה של המאה ה-21

    קרא עוד

    צריכים חלקים מוכנים להתקדם בתהליך? אין בעיה

    קרא עוד

    האגדה המוטורית משנות ה-60 קמה לתחייה

    קרא עוד

    סטרטסיס ממנה את רוזה קובלנס לסמנכ"לית לקיימות

    קרא עוד

    סיסטמטיקס נבחרה לייצג בלעדית בישראל את BCN3D. משיקה 2 קווי מדפסות תלת-ממד מקצועיות מהדור החדש, בעלות נפח הדפסה גדול, המתאימות להדפסת חלקים פונקציונאליים

    קרא עוד

    שותפות גלובלית בין חברת ההדפסה בתלת ממד XJet ושטראומן השוויצרית לייצור שתלים דנטליים מחומר קרמי

    קרא עוד
    Leave A Reply Cancel Reply

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    שמרו על קשר

    Facebook-f Youtube Linkedin-in Instagram

    AVMASTER

    • הצהרת נגישות
    • צרו קשר
    • אודות
    • מדיניות פרטיות

     

    © 2023 מגזין המולטימדיה
    AV Master

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.