Close Menu
AVmaster מגזין המולטימדיה
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    • הרשמה לדיוור
    • אודות
    • צור קשר
    • מדיניות פרטיות
    • הצהרת נגישות
    • תקנון האתר
    יום ראשון, נובמבר 30
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    AVmaster מגזין המולטימדיהAVmaster מגזין המולטימדיה
    • דף הבית
    • יודעים יותר
    • חדשות
    • עתיד העבודה
    • ProAv
    • AVerticals
    • דיגיטל
    • IT
    • תצוגה
    • אירועים
    • פתרונות
    • סיפורי לקוח
    AVmaster מגזין המולטימדיה
    > בית איציק מלכה מונה למנהל פעילות פורטינט ישראל
    מינויים

    איציק מלכה מונה למנהל פעילות פורטינט ישראל

    מערכת AVMASTERBy מערכת AVMASTER4 בנובמבר 2025Updated:4 בנובמבר 2025אין תגובות3 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
    איציק מלכה. צילום אור דקל

    פורטינט, מובילה עולמית באבטחת סייבר המניעה את האיחוד בין ביצועי תקשורת ואבטחה, הודיעה על מינויו של איציק מלכה למנהל פעילות החברה בישראל. המינוי יאפשר להמשיך לספק ערך יוצא דופן עבור לקוחות קיימים ופוטנציאליים, שותפים ובעלי עניין נוספים, תוך חיזוק נוכחותה של פורטינט בשוק המקומי. פורטינט מחזקת את פעילותה בישראל גם באמצעות מרכז מחקר ופיתוח הפועל בארץ. 

    מלכה מצטרף לפורטינט לאחר שמילא במשך 22 שנים שורה של תפקידי ניהול בג'וניפר נטוורקס (Juniper Networks), כולל עשור כמנכ"ל ג'וניפר ישראל, יוון וקפריסין. במהלך השנים, הוביל מהלכי צמיחה משמעותיים והרחיב את פעילות החברה בזכות התמקדותו בחוויה ושביעות רצון הלקוחות.  

    מלכה החל את תפקידו בג'וניפר כמהנדס מערכות אזורי, התקדם לניהול צוות ההנדסה האזורי ואז מונה לסמנכ"ל מכירות בחברה. לפני כן, שימש במשך כארבע שנים כמהנדס מערכות לאזור ישראל וקפריסין בחברת סיסקו מערכות (Cisco Systems).

    למלכה תואר ראשון בהנדסה מהמכון הטכנולוגי בחולון, תואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת תל אביב והסמכת CCIE לרשתות תקשורת. הוא שירת ביחידת ממר"ם במשך חמש שנים. 

    אלי פרנס, סגן נשיא לאזור ישראל, יוון ומזרח אירופה בפורטינט, אמר כי, "ישראל מהווה מוקד חדשנות עולמי בתחום הסייבר ופורטינט ניחנה בצוות מקומי מוכשר בצורה יוצאת דופן, המסוגל להציע את התמיכה הטובה  ביותר באבטחת סייבר לבסיס הלקוחות שלנו בארץ. איציק מביא עמו ניסיון עשיר בהובלת צוותים אזוריים והיכרות מעמיקה עם צרכי הלקוחות בישראל. אנו בטוחים שהוא יתרום רבות לחיזוק מעמדנו כמובילים בתחום אבטחת הסייבר בישראל".

    איציק מלכה, מנהל פעילות פורטינט ישראל, ציין כי, "אני שמח להצטרף לפורטינט, חברה הנמצאת בצמיחה מתמדת בישראל. בכוונתי לחזק את מעמדה של פורטינט כמובילה בתחום ה-SASE, ה-SD-WAN ואבטחת המידע לעולמות ה־AI. שוק הסייבר בישראל תחרותי ודינמי ולכן, נמשיך להרחיב את צוותי פורטינט בישראל כדי לספק ללקוחות ולשותפים חוויית שימוש וערך מוסף ברמה הגבוהה ביותר. השילוב של הובלה טכנולוגית יחד עם נוכחות מקומית משמעותית ימקם את פורטינט בחזית תעשיית הסייבר הישראלית". 




    אודות פורטינט

    פורטינט הינה כוח מניע בהתפתחות של אבטחת הסייבר והאיחוד בין תקשורת ואבטחה. מטרתנו היא להגן על אנשים, התקנים ונתונים בכל מקום וכיום אנו מספקים אבטחת סייבר בכל מקום שבו לקוחותינו זקוקים לה, עם חבילת המוצרים המשולבת הגדולה ביותר הכוללת למעלה מ-50 מוצרים ברמה ארגונית. למעלה מחצי מיליון לקוחות בוטחים בפתרונות של פורטינט, אשר הינם בין הפתרונות בעלי הפריסה הרחבה ביותר, מספר הפטנטים הרב ביותר ובעלי התיקוף הרב ביותר בתעשייה. מוסד ההדרכה של פורטינט (Fortinet Training Institute) מהווה את אחת מתוכניות ההדרכה הגדולות והמקיפות ביותר בתעשייה במטרה להנגיש את הדרכות הסייבר והזדמנויות תעסוקה חדשות לכל המעוניין. שיתוף פעולה עם ארגונים מכובדים ובעלי פרופיל גבוה מהמגזר הציבורי והפרטי, כולל צוותי חירום לטיפול באירועי מחשב (CERTs(, גופים ממשלתיים ואקדמיה, הוא היבט בסיסי במחויבותה של פורטינט לשיפור חוסן הסייבר ברחבי העולם. FortiGuard Labs, גוף מודיעין האיומים והמחקר המובחר של פורטינט, מפתח ומשתמש בטכנולוגיות למידת מכונה ובינה מלאכותית מובילות כדי לספק ללקוחות בקביעות ובזמן הגנה ומודיעין איומים שניתן לפעול לפיו. למידע נוסף היכנסו לאתר http://www.fortinet.com, בקרו בבלוג של פורטינט או ב-FortiGuard Labs.   

    Follow on Facebook Follow on Instagram Follow on YouTube Follow on LinkedIn
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Articleמה פנסוניק מכינה לנו? עידן חדש של שליטה ושיתוף פעולה בעולם ה־AV
    Next Article קרן מכבי משדרגת את שירותי הרווחה לאוכלוסיות מוחלשות עם מערכת CRM מתקדמת מבית אברא
    Avatar photo
    מערכת AVMASTER

    מאמרים אחרונים

    יובל פרומקין מונה למנהל לקוחות בהיטאצ'י ונטרה ישראל 

    קרא עוד

    מאיר ויינר מונה לסמנכ"ל תפעול ראשי (COO) ב-SAP ישראל

    קרא עוד

    הבינה האנושית של ענקית הסייבר: טרנד מיקרו מרחיבה את פעילותה בישראל עם סבב מינויים מקומי

    קרא עוד

    גונן פסח מונה לתפקיד סמנכ"ל התפעול והלקוחות (COO) של חברת Qlik ישראל

    קרא עוד

    גבריאל סופר מונה למנהל טכנולוגיות ראשי (CTO) בחברת Matrix 2BSecure

    קרא עוד

    ליאור רוזנטל מונה לתפקיד Chief Revenue Officer באברא

    קרא עוד

    רפי שקולניק מונה לתפקיד מנכ"ל חברת בילוקאל

    קרא עוד

    יגאל פדאל מונה למנכ"ל גל-נט פתרונות תקשורת בע"מ

    קרא עוד

    סמנכ"לית מערכות מידע גלובלית בסלברייט

    קרא עוד

    תרזה אנניה מצטרפת לסופוס כמנהלת לקוחות ראשית

    קרא עוד

    אסי מויאל מונה לתפקיד סמנכ"ל מכירות ושותפים ב-Qlikישראלמקבוצת חילן

    קרא עוד

    שני הסמנכ"לים שמשלימים את הפאזל של בזק בינלאומי

    קרא עוד

    המנכ"ל החדש של סופוס רוצה להעביר את 99% מהארגונים שנמצאים מתחת ל"קו העוני" לחוף מבטחים

    קרא עוד

    עד אטיאס מונה למנהל פעילות  Matrix OT  של חברת MATRIX 2BSecure

    קרא עוד

    גאווה ישראלית – Monday.com מכריזה על מינוי מנכ"ל EMEA

    קרא עוד

    יוסי ביבס מונה לדירקטור שירותי אבטחת סייבר מנוהלים בחברת Matrix 2BSecure

    קרא עוד

    עמיר עצמון מונה לסמנכ"ל ייעוץ בחברת Matrix 2BSecure

    קרא עוד

    טאקאנורי אינהו מונה לנשיא Epson אירופה

    קרא עוד
    Leave A Reply Cancel Reply

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    שמרו על קשר

    Facebook-f Youtube Linkedin-in Instagram

    AVMASTER

    • הצהרת נגישות
    • צרו קשר
    • אודות
    • מדיניות פרטיות

     

    © 2023 מגזין המולטימדיה
    AV Master

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.