Close Menu
AVmaster מגזין המולטימדיה
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    • הרשמה לדיוור
    • אודות
    • צור קשר
    • מדיניות פרטיות
    • הצהרת נגישות
    • תקנון האתר
    יום שני, מרץ 9
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    AVmaster מגזין המולטימדיהAVmaster מגזין המולטימדיה
    • דף הבית
    • יודעים יותר
    • חדשות
    • עתיד העבודה
    • ProAv
    • AVerticals
    • דיגיטל
    • IT
    • תצוגה
    • אירועים
    • פתרונות
    • סיפורי לקוח
    AVmaster מגזין המולטימדיה
    > בית כאן גרים בכיף- הבית הטכנולוגי של NEC ו-AVCOM
    חדשות

    כאן גרים בכיף- הבית הטכנולוגי של NEC ו-AVCOM

    אביעד כהןBy אביעד כהן8 בנובמבר 2018Updated:1 במרץ 2019אין תגובות4 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    חברת NEC, ענקית המסכים, המקרנים והמרכזיות, הכריזה על AVCOM כנציגתה בישראל. נפגשנו עם פאבלו ג'וליאנו (Pablo Giuliano), מנהל מכירות לאזור EMEA ועם יואב גן מור מחברת AVCOM לשיחה על חזון משותף ולמדנו כי החיבור בין שתי החברות ייצור משהו גדול במיוחד בשוק שנמצא בתחרות בלתי פוסקת

    פאבלו ג'וליאנו, מנהל מכירות EMEA מימין ויואב גן מור מחברת AVCOM

    בידול המותג - אמינות ומנטאליות יפנית

    פאבלו ג'וליאנו: "חברת NEC היא יצרנית יפנית וותיקה וטיפוסית. המנטאליות בחברה כולה כזו, המיקוד שלנו הוא בראש ובראשונה באמינות המוצרים. אנחנו מעוניינים לספק לשוק מוצרים מעולים עם חווית אמינות גבוהה. ההוכחה לכך היא שבכל חמש שנות הפעילות שלנו שנוהלו מאיטליה, כמעט ולא שמענו על מוצרים תקולים. זה המיצוב שעומד לנגד עיני המותג. חברת NEC היא לא רק יצרנית מסכים, יש לה פתרונות בתחומים רבים הכוללים מקרנים, מרכזיות, טלפוניה ועוד, והמשותף לכולם הוא חווית משתמש ואמינות גבוהה מאוד.

    כשזה נוגע לתחום המסכים הגדולים – LFD-Large Format Displays אנחנו משקיעים רבות בטכנולוגיית המוניטורים, בנוסף לזו של הפאנל הפנימי. זה בא לידי ביטוי בכיסוי הצבע המדויק".

    יואב גן מור: "NEC היא שחקנית משמעותית בשוק המקצועי. היכולת שלה לספק מענה ליישומים בתחום המסכים המקצועיים מעולה כמו ליישומי שילוט דיגיטלי בהם הדרישה היא לנגן איכותי. המותג מאפשר להתקין כרטיס מחשב (OPS) או אפילו יחידת Raspberry Pi (מחשב קטן המופיע ככרטיס בגב המסך). לשילוט חוץ ניתן להזמין מסך עם עוצמת הארה חזקה במיוחד לצד רזולוציה גבוהה יותר. אלו יכולות המאפשרות לנו לספק ללקוח בדיוק את הפתרון שהוא צריך".

    ג'וליאנו מוסיף: "יש מעבר למקרנים מבוססי הארת לייזר, אבל לא רבים מודעים לנושא הבטיחות. המקרנים שלנו מבוססי הלייזר מגיעים ב- Class2. המשמעות היא שהאינטגרטור המתקין יכול להיות רגוע ולדעת שמבחינת קרינה הסיכון שלו נמוך יותר, בניגוד לרוב השוק שמגיע ב- Class 3".

    אסטרטגיה בישראל

    ג'וליאנו: "מדובר באסטרטגיה משותפת ל NEC ול-AVCOM, בה ישולבו ערכי האמינות והמקצועיות. בשני המימדים הללו אנחנו חולקים את אותו חזון. באמצעות שילוב זה נוכל להגיע לפלחי השוק המקצועי המבקש ללמוד ולהבין. לקוחות קצה אשר מעריכים ויודעים לעשות שימוש בערכים הללו, לצד קבלת שירות ותמיכה מקצועית, הם קהל המטרה של השותפות בינינו. בהיבט המחיר, נעשה מאמץ לאפשר את המחירים הטובים ביותר".

    גן מור: "יחד עם NEC נספק לאינטגרטורים ודרכם כמובן ללקוחות הקצה, את הפתרונות המתאימים ביותר עבור דרישותיהם. נאפשר לאינטגרטורים המובילים לאפיין ולתכנן את החוויה הטובה ביותר ללקוח הקצה שלהם. אנחנו כאן כדי לספק את המוצרים והפרויקט בלוחות הזמנים שהוגדרו ולאחר מכן לעטוף במערך השירות הייחודי של AVCOM, עליו האינטגרטור והלקוח יכולים לסמוך".

    ג'וליאנו: "אחד השווקים אליו אנחנו מכוונים הוא אולפני השידור, שם אנחנו כבר מנוסים עם פרויקטים מוצלחים. מסכי NEC המקצועיים מגיעים עם אפשרויות מתקדמות לכיול צבע כך שיציג באולפן בצורה מדויקת את מה שיראו הצופים, מבחינתם זה קריטי. קירות ווידאו הם כלי עבודה נפוץ באולפנים וגם פרויקטים כאלו ביצענו לא מעט. אולפני 'סקיי' באיטליה שיפצו את הסטודיו שלהם ברחבי המדינה, ואנחנו נבחרנו לעשות כל מה שקשור לתצוגה".

    גן מור: "חברת AVCOM מספקת פתרונות בתחום המולטימדיה וה-IT, כאשר את שניהם אנחנו פוגשים אצל לקוחות ותיקים שלנו  בחדרי הבקרה והאבטחה ובאולפני השידור. השיתוף עם NEC מאפשר לנו לתת מענה לאותם יישומים קריטיים בחדרי בקרה,  אולפני שידור, שילוט דיגיטלי לתחום התחבורה וכמובן תחום הקמעונאות".

    תמונה - אתר NEC

    ציפיות משילוב הכוחות

    ג'וליאנו: "החבירה ל-AVCOM נועדה לשפר את השירות שלנו ועל ידי כך להגדיל את הנוכחות שלנו בישראל. הטכניקה תהיה מלאי זמין ומענה מהיר ללקוחות. בעזרת מערך השירות הייחודי של AVCOM ואנשי הצוות המיומנים שלהם, נוכל לעבוד יחד ולספק תמיכה מהירה וטובה יותר. זו מחויבות הדדית שיש לנו, ל-AVCOM ולשוק".

    גן מור: "עבורנו, משמעות הידוק מערכת היחסים עם NEC היא היכולת להמשיך ולשפר את  הפורטפוליו שלנו בצורה הטובה ביותר. קורה שיש תקלות במוצרים וכאן נמדדת מהירות התגובה ובעקבותיה תחושת הלקוח הסופי לגבי המותג. חברת AVCOM בוחנת את הפרמטר הזה מול כל המותגים אותם היא משווקת, החל מפריסייל ופוסט סייל, תכנון, התקנות וכמובן המעבר לשירות שבו אנחנו דואגים למוצרים וחלקי חילוף זמינים. בדומה ל-NEC, אנחנו מתמקדים בערך הסופי של הפתרון יותר מאשר במחיר שלו, ואנחנו יודעים להמחיש זאת ללקוח הסופי. מה שנמדד בסופו של יום הוא אמינות המוצר, הגב שניתן לו בידע הטכני וביכולת לספק חלופות במידת הצורך, הצוות המקצועי ופרמטרים נוספים שהתפתחו עם מתודולוגיית העבודה הייחודית של AVCOM במהלך השנים".

    משפט סיכום?

    גן מור: "אני צופה כי בשנה-שנתיים הקרובות, שוק המסכים הגדולים יתפוס יותר מקום בחיינו, החל בתחום השילוט הדיגיטלי הצובר תאוצה, דרך מסכי הקולבוריישן אשר מעודדים יצירה ומעורבות כדוגמת האינפיניטי בורד, ועד לחדרי ההאדל אשר דורשים את המענה הייחודי שלהם. יחד עם NEC נוכל לספק פתרונות מלאים וגם נראה חידושים נוספים בקרוב".

    ג'וליאנו: "אנחנו עומדים לצאת במספר הכרזות גדולות בתחום המסכים, החל מ-65 אינץ' ומעלה. נציג דגמים חדשים שיכסו את הטווח המלא של הסדרה לקראת ספטמבר. בתחום המקרנים אנחנו נכנסים עם בהירות גבוהה במיוחד – 35 אנסי לומנס (עוצמת הארה) ו-25 אלף אנסי לומנס, כמובן שגם Native 4K והם זמינים כבר מעכשיו".

    בהצלחה ! 

    AVCOM nec מסכים מקצועיים נציגויות מקומיות
    Follow on Facebook Follow on Instagram Follow on YouTube Follow on LinkedIn
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Articleכיצד לתכנן חדר התוועדות – ספר אלקטרוני בחינם שמציעה חברת ואדיו
    Next Article מדריך חדש עוזר להבין את היתרונות של קירות וידאו מבוססי תצוגת LPD – בטכנולוגיה של חברת פרייסם
    אביעד כהן

    מאמרים אחרונים

    Intuit ו-Anthropic מכריזות על שת"פ שיאפשר לעסקים לפתח בקלות סוכני AI בהתאמה אישית

    קרא עוד

    מ-361 מיליון דולר ב-2020 ל-5.1 מיליארד דולר ב-2025- זינוק ברכישות אירופאיות של הייטק ישראלי

    קרא עוד

    מה תוכלו לעשות עם משפחת המקרנים Christie Korus

    קרא עוד

    לא רק מחוברים: אברא מציגה פתרון ייחודי לניהול פיתוח ותפעול בענן בכנס משותף עם AWS

    קרא עוד

    Meta מרחיבה את תשתיות ה-AI שלה עם NVIDIA

    קרא עוד

    הכוח שמאחורי הגלובליזציה: סטנדרטיזציה, בינה מלאכותית וקיימות בביתן GPA

    קרא עוד

    הישגים חסרי תקדים: תערוכת ISE 2026 שוברת שיאים

    קרא עוד

    התוצאות החזקות של פורטינט לשנת 2025  

    קרא עוד

    ESET היא בחירת הלקוחות בתחום 'אבטחת תחנות קצה' בדוח גרטנר לשנת 2026

    קרא עוד

    הדור השלישי של ה Micro LED: אבסן חושפת את עתיד המסכים ב-ISE 2026

    קרא עוד

    לא רק מפרטים: חזון ה-AI של ASUS ב-ISE 2026

    קרא עוד

    Arm מרחיבה את תוכנית Arm Flexible Access, המאפשרת לגופי פיתוח לפתח שבבים ופתרונות AI מהר יותר

    קרא עוד

    אברא נבחרה לשווק ולהטמיע בישראל את פתרונות הגלובליים של חברת Deel הישראלית-אמריקאיתמשאבי האנוש והשכר

    קרא עוד

    מעבירים את הפעילות לפלטפורמה אחת המנהלת הכל: הגישה החדשנית של Q-SYS

    קרא עוד

    נכנסת לעולמות ה Pro-AV: ריל-אקו סיסטמס מרחיבה את סל הפתרונות 

    קרא עוד

    יותר חכמות: Logitech מציגה את סדרת Rally AI 

    קרא עוד

    טכנולוגיה כבסיס להתחדשות וצמיחה בצפון- כנס צפון TECH בגליל 

    קרא עוד

    הענן הריבוני עולה מדרגה: נוטניקס מציגה גמישות חסרת תקדים בניהול עננים מבוזרים

    קרא עוד
    Leave A Reply Cancel Reply

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    שמרו על קשר

    Facebook-f Youtube Linkedin-in Instagram

    AVMASTER

    • הצהרת נגישות
    • צרו קשר
    • אודות
    • מדיניות פרטיות

     

    © 2023 מגזין המולטימדיה
    AV Master

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.