Close Menu
AVmaster מגזין המולטימדיה
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    • הרשמה לדיוור
    • אודות
    • צור קשר
    • מדיניות פרטיות
    • הצהרת נגישות
    • תקנון האתר
    יום שני, דצמבר 1
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    AVmaster מגזין המולטימדיהAVmaster מגזין המולטימדיה
    • דף הבית
    • יודעים יותר
    • חדשות
    • עתיד העבודה
    • ProAv
    • AVerticals
    • דיגיטל
    • IT
    • תצוגה
    • אירועים
    • פתרונות
    • סיפורי לקוח
    AVmaster מגזין המולטימדיה
    > בית שלוש ענקיות ביום עיון מרוכז
    אירועים

    שלוש ענקיות ביום עיון מרוכז

    אביעד כהןBy אביעד כהן28 ביוני 2018Updated:19 במרץ 2023אין תגובות3 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    חברת נקסטל, נציגת פוליקום, פלנטרוניקס ו-CTOUCH בישראל, הזמינה יועצים מתחום המולטימדיה והוועידות לשלוש שעות מהנות בהדרכתם של דן אנגל ונתן גולדשטיין מפוליקום ונציגי חברת נקסטל

    נתן גולדשטיין, פוליקום (צילום- פוליקום)

    המפגש בן שלוש השעות אשר כלל גישה מלאה לפתרונות פוליקום, פלנטרוניקס ו-CTOUCH, נערך במשרדי נקסטל בהוד השרון, שם התאפשר לקבוצת יועצים מובילה, לחוות מערכות חדר מעודכנות של פוליקום, משולבות עם מסכי קולבוריישן תוצרת CTOUCH ולבחון את האיכויות (המעולות) של אוזניות פלנטרוניקס, המכסות טווח רחב של יישומים החל מ-Call Center ועד לסביבת העבודה המודרנית בחללים פתוחים.

    בהמשך יום העיון התכנסו היועצים בחדר בו מותקנת מערכת TelePresence, בו שיתף דן אנגל, מנהל פעילות פוליקום בישראל, יוון ודרום אפריקה, על המשמעויות של רכישת פלנטרוניקס את פוליקום והיתרונות הצפויים ללקוחות הקצה בעקבותיה: "אם בעבר נהגה פוליקום להפנות לקוחות לפלנטרוניקס כאשר אלו נזקקו לאוזניות וועידה, ופלנטרוניקס מצדה הפנתה לקוחות לפוליקום כאשר נזקקו לפתרונות ועידה, כעת כל היכולות הללו מגיעות תחת קורת גג אחת, ובקרוב נראה את פירות מיזוג מותגי הענק, אשר ייצור פתרונות משולבים שטרם נראו". 

    דן העביר את הבמה לנתן גולדשטיין, אשר בחר להציג את מגוון הפתרונות באמצעות סיפור לקוח אשר המחיש לא רק את רמת המקצוענות של פוליקום אלא גם את מגמות התעשייה המשתנה. הלקוח, ששמו נשאר חסוי, העמיד בפני נתן ודן מספר אתגרים; כיצד ליצור חוויה אחידה בחדרים שחלקם משמשים חדרי ועידה, האדל, חדרי מצגות ואף חדרים גדולים בהם ישולבו מגוון טכנולוגיות, תוך שמירה על ליבה אחידה. 

    סיפור הלקוח הועבר באמצעות מסכי CTOUCH המותקנים בחדר, עליהם צייר נתן את שלושת הקטגוריות שהוגדרו בפניו, הגדיל את התמונה כשהיה צורך להיכנס לרזולוציות (במלוא מובן המלה), הקטין את התמונה כאשר דובר על תרשימי זרימה המראים רזולוציה רחבה יותר, והמחיש ב'לייב' את השימוש הנכון בפתרון. ההדגמה באמצעות הטכנולוגיות השונות אשר מומשו בפתרון שניתן ללקוח, הצליחה ליצור את החוויה החכמה, הפשוטה והנגישה, בדיוק כפי שפוליקום מבקשת לספק ללקוחות הקצה. חוויה שיכולה להתקבל על ידי הפעלה פשוטה של כל משתמש בקלות ובמינימום מאמץ.

    הדגמה מוצלחת נוספת הייתה שימוש ב-Trio 8800 ובו יומן המאפשר זימון פגישות Skype for Business, Zoom ועוד, כאשר המשתמש אדיש לסוג הטכנולוגיה היות והוא נדרש רק ללחוץ על הפגישה אליה הוא זומן וה-Trio כבר 'דואג' לחיבור. כחלק מההדגמה הוצג כיצד בחיבור מצלמת USB, הופכת שיחת ועידה מבוססת אודיו בלבד לשיחת ווידאו, הכוללת שליטה במצלמה מתוך יחידת ה-Trio.

    יכולות Collaboration, שיתוף מסך, שמירת תכנים ואף הורדתם בסיום הפגישה, הם רק מעט מיכולות ה-Pano של פוליקום אשר הוצג אף הוא כחלק מסיפור הלקוח. הנקודה עליה חזר נתן מספר פעמים היא חשיבות הבנת צרכי הלקוח ושיפור מתמיד של חווית העבודה שלו באמצעות הכלים הטכנולוגיים. נתן הקפיד לענות על שאלות מעמיקות והתנהל דיון פורה שתובנותיו הן אבני היסוד לרעיונות חדשים. תובנה מרכזית היא שעולם ה-AV עובר שינוי משמעותי כאשר חלק גדול ממנו 'פולש' לתחום ה-IP, מפשט והופך אותו נגיש יותר לאנשי ה-IT, פשוט יותר לתפעול וטיפול וגמיש יותר מאי פעם.

    בסיום נחלקו המשתתפים לשתי קבוצות, האחת עברה על פתרונות הקולבוריישן של CTOUCH, מסכים בגדלים שונים ברזולוציות 1080P ועד 4K, אשר כוללים גם מתקנים המאפשרים הגבהה/הנמכה, צידוד כאשר כיוונון המסך נעשה באמצעות מנועים ושלט פשוט. המסכים מאפשרים התקנת אפליקציות מגוונות ומתאימים ליישומים שונים, החל מהתחום החינוכי ועד למשרד. הקבוצה השנייה קיבלה הסברים על חלק מהמגוון העצום של חברת פלנטרוניקס בתחום האוזניות; אוזניות בחיבור USB המותאמות לשיחות וועידה, אוזניות בעלות בידוד רעשים, כיסוי מלא או חלקי של האוזן, מנגנון סינון רעשים למיקרופון אשר גורם לצד השני בשיחה לחשוב שאתם עורכים את השיחה מחדר מבודד אקוסטית ועוד.  

    לא נפרדנו לפני שאורחי יום העיון קיבלו אוזניית Bluetooth איכותית מדגם Voyager של פלנטרוניקס, ורמקול Bluetooth חסין מים תוצרת BOSE.

    נקסטל ופוליקום הן שילוב מנצח של ידע, יכולת וטכנולוגיות והן פתוחות לביקורי לקוחות, יועצים וחברות אינטגרציה המעוניינים לחוות בעצמם פתרונות, לדון באתגרים איתם הם מתמודדים ולקבל רעיונות.

    מקצוענים 

    דן אנגל נקסטל נתן גולדשטיין סי-טאצ' פוליקום פלנטרוניקס
    Follow on Facebook Follow on Instagram Follow on YouTube Follow on LinkedIn
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Articleהאם שמעתם על הסיירת של כלי זמר?
    Next Article איש המקרנים
    אביעד כהן

    מאמרים אחרונים

    הונאות בקרב מבוגרים – ESET מציגה איך ההאקרים מנצלים בדידות ופערי ידע טכנולוגיים

    קרא עוד

    פלטפורמת הלינוקס של רד האט מספקת חוויה משופרת ל-GPUs של AMD, אינטל ואנבידיה

    קרא עוד

    גאווה ישראלית: סטארט-אפ המד-טק הישראלי Nanose Medical זכה במקום הראשון לחדשנות בתחום הבריאות בכנס MEDICA היוקרתי

    קרא עוד

    ענקית הפינטק INTUIT חתמה על עסקה של יותר מ-100 מיליון דולר עם OpenAI: מוצרי החברה יפעלו בתוך ChatGPT

    קרא עוד

    רדט חתמה על הסכם לייצוג והפצת כלל הפתרונות של  יצרנית ציוד הבדיקה והאנליזה Tektronix

    קרא עוד

    קרן מכבי משדרגת את שירותי הרווחה לאוכלוסיות מוחלשות עם מערכת CRM מתקדמת מבית אברא

    קרא עוד

    הנה מה שכדאי לדעת על ה-Poly Studio V52 ומה לקחת בחשבון לפני הצטיידות 

    קרא עוד

    לעשות לייק ולגנוב את האשראי -ESET  מזהירה מפני הונאות פיננסיות מבוססות AI ברשתות החברתיות

    קרא עוד

    בקצה, בענן ובשליטה- כך בונה סיסקו את סביבת העבודה ההיברידית

    קרא עוד

    NVIDIA מרחיבה את מרכז הפיתוח בבאר שבע פי שלושה ותגייס מאות עובדים בדרום

    קרא עוד

    החדר שומע אותך טוב יותר- הכירו את HP Poly Studio A2

    קרא עוד

    בינה מלאכותית, מסכים חכמים ודיגיטליזציה רחבה – HP מגדירה את עתיד העבודה

    קרא עוד

    גוגל מבטיחה לפתור את מחסום השפה ב־Meet, בינתיים מדובר בניסוי מעניין

    קרא עוד

    כך טכנולוגיה יכולה לאזן את החזרה הרצויה למשרד

    קרא עוד

    שיפסיקו לסובב אתכם – הנה מה שחשוב כשמחליטים על מצלמת PTZ

    קרא עוד

    חביבת הקהל – זום מככבת בדו״ח גרטנר לשנת 2025

    קרא עוד

    Shure משנה את חוקי המשחק ב‑InfoComm 2025

    קרא עוד

    כך תהפכו את חדרי הישיבות לחכמים, פשוטים ויעילים יותר עם המסכים של סמסונג

    קרא עוד
    Leave A Reply Cancel Reply

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    שמרו על קשר

    Facebook-f Youtube Linkedin-in Instagram

    AVMASTER

    • הצהרת נגישות
    • צרו קשר
    • אודות
    • מדיניות פרטיות

     

    © 2023 מגזין המולטימדיה
    AV Master

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.