Close Menu
AVmaster מגזין המולטימדיה
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    • הרשמה לדיוור
    • אודות
    • צור קשר
    • מדיניות פרטיות
    • הצהרת נגישות
    • תקנון האתר
    יום שישי, דצמבר 5
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    AVmaster מגזין המולטימדיהAVmaster מגזין המולטימדיה
    • דף הבית
    • יודעים יותר
    • חדשות
    • עתיד העבודה
    • ProAv
    • AVerticals
    • דיגיטל
    • IT
    • תצוגה
    • אירועים
    • פתרונות
    • סיפורי לקוח
    AVmaster מגזין המולטימדיה
    > בית שיחות וועידה ארגוניות בוידאו – מעולם לא היה כל כך פשוט להצטרף
    פריים

    שיחות וועידה ארגוניות בוידאו – מעולם לא היה כל כך פשוט להצטרף

    מערכת AVMASTERBy מערכת AVMASTER10 באוגוסט 2017Updated:22 במאי 2018תגובה אחת5 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    שיחות וועידה ארגוניות בוידאו – מעולם לא היה כל כך פשוט להצטרף. מכל מכשיר, בכל מקום ובכל זמן

    ועידן, חלוצת שירותי הועידה בישראל, מתחדשת בשירות ועידות וידאו מתקדם, הנותן מענה לוידאו קונפרנס מרובה משתתפים באמצעות כל מכשיר, בכל זמן ומכל מקום בעולם.

    השירות מבוסס על רשת וידאו גלובלית בעלת 18 אתרי תשתית הפזורים ברחבי העולם, מקושרים בינהם ברשת אינטרנט פרטית ((MPLS ומבטיחים איכות חיבור רציפה לכל משתמש בכל מקום וכן שרידות המערכת כך שהוועידות המתקיימות בענן יתקיימו ללא כל הפרעה על הרשת המובטחת והמאובטחת. השירות הושק בחודש יולי והוא זמין ללקוחות החברה בשני מודלים שונים: הראשון, לפי רישוי למשתמש יחיד או צוות עובדים הכולל חדר וידאו וירטואלי לזימון ועידות עד 50 משתתפים וחשבון וידאו אישי. השני, לפי רישוי ארגוני כולל המאפשר לכלל עובדי החברה לקיים ועידות בחדרים וירטואלים שלהם או לשיחות 1:1 בין המשתמשים. באמצעות הפלטפורמה החדשה ניתן להתחבר לחדר הועידה הוירטואלי דרך מערכת ווידאו קונפרנס סטנדרטית, דרך אפליקציה בסמארטפון/טאבלט, מחשב באמצעות קליינט, יישום Skype for Business ואפילו ישירות מכל דפדפן בפרוטוקול WebRTC!

    שירות נגיש, פשוט ואינטואיטיבי

    לזימון ועידה יכול מזמן הועידה לבחור בין זימון משתתפים מתוך ממשק אינטרנטי פשוט וקל לתפעול, מתוך יומן Outlook באמצעות תוסף, או לחלופין, להקים וועידת Ad-Hoc (מעכשיו לעכשיו) ולשלוח זימון מיידי למשתמשים חיצוניים או לחייג מתוך חדר הועידה למשתמשים רשומים.
    לכל משתמש רשום מוקצה חשבון וידאו אישי וחדר ועידות וירטואלי משל עצמו הזמין כל העת לשימושו והוא יכול להגדיר בעצמו קוד מנחה עבורו וקוד למשתתפים, לנעול את החדר עד התחברות מזמן הועידה ועוד.

    שיחות וועידה ועידן
    שיחות וועידה ועידן
    שיחות וועידה ועידן
    שיחות וועידה ועידן

    סמארטפון, טאבלט, מערכת ווידאו קונפרנס או מחשב ? מה שנוח

    גמישות שירות הוועידות בענן מתבטאת ביכולת חיבור כל מכשיר לוועידה: מחשב, סמארטפון/טאבלט, מערכת ווידאו קונפרנס סטנדרטית בפרוטוקול H.323/SIP ואף משתתף טלפוני. כל משתמש יכול לבחור את צורת החיבור הנוחה והנגישה לו ביותר כאשר חווית המשתמש המתקבלת כוללת ווידאו, אודיו ושיתוף תוכן.
    חיוג ממערכת ווידאו קונפרנס לשיחה הנו פשוט וקל כאשר קיימת גם האפשרות לרשום את המערכת לשירות הענן כאילו הייתה שלוחה/משתמש. רשימת אנשי הקשר של החברה תתעדכן אוטומטית בספר הטלפונים של מערכת הוידאו והליך החיוג למשתתפים אחרים הופך פשוט יותר. החיבור של המערכת לשירות מאובטח ונועד לעבודה מול חומת האש הארגונית, כך שישמור על חיבור מוצפן מבלי לאבד יכולות.
    משתמשים בסמארטפון או טאבלט? קיימת אפליקציה לכל הפלטפורמות, כולל iOS ואנדרואיד.

    חווית המשתמש נשמרת בכולן וגם אם משתמש עובר ממערכת הפעלה אחת לאחרת – אופן ההפעלה נשאר זהה.

    ניתן גם לחבר מתוועדים המשתמשים ב- Skype for Business, כאשר חווית המשתמש בצד SfB נשמרת כאילו היו מחוברים לוועידת SfB. החיבור מול מערכת Skype for Business של המתוועדים החיצוניים נעשה באמצעות ועידן ישירות לחדר הועידה וללא תפעול כלשהו מצד הלקוח.

    מעבר לענן

    ועידן הטמיעה מספר כלים המאפשרים לפלטפורמת הועידה החדשה להכיל את כל הנדרש לנרשמים לשירות, כולל מענה לצורך שידור הוועידה ל-YouTube Live או לאתרי הזרמה אחרים. כך למשל, יכול ארגון לשדר הרצאה או הודעה לעובדים הניתנת לצפייה מכל מכשיר מבלי להקים מערך שידור מיוחד. כלי יעיל נוסף, הוא יכולת ההקלטה על גבי ענן הוועידות: פגישות חשובות, הדרכות וכדומה, ניתנות להקלטה ואף צפייה תוך ניהול פשוט של הרשאות גישה לתוכן המוקלט.
    שירות נוסף בתשלום הנו רישום מערכת הווידאו קונפרנס הסטנדרטית לענן, רישום המערכת הופך אותה לשלוחה הזמינה למשתמשי הארגון כאשר החיבור לענן מאובטח. לאחר מכן ניתן לנהל את שימושי המערכת ואף לתזמן אותה לשיחות באמצעות שירות זה.

    מיתוג מיתוג ומיתוג

    רק חברות הרשומות לשירות יכולות לרכוש את הטמעת שירות הוועידות תחת הדומיין הפרטי שלהם. התוצאה היא פורטל כניסה לועידות עם דומיין החברה וכן כתובות הוידאו של המשתמשים במיתוג הפרטי.

    מה לגבי IT ?

    ועידן מקצה מגוון כלים עבור מחלקת ה- IT לטובת ניהול חכם ויעיל של שירות הוועידות שלה. כל לקוח מקבל גישת אדמינסטרטור ייעודית לו ובה יוכל לראות את נפח השיחות שנעשות בשירות ובחדרים השונים. ניתן לנהל ולנייד רישוי ממשתמש למשתמש, לסייע למשתתפי ועידות, כולל חיווי טכני מגוון עבור הועידות.
    מה כולל השירות ?

    • חדר וירטואלי לכל משתמש רשום
    • חיבור של עד 50 משתתפים באותה וועידה
    • חשבון וידאו אישי לכל משתמש ההופך את המחשב האישי לתחנת קצה לוידאו
    • נפח שימושים ללא הגבלה בחדר הועידה
    • תמיכה בעברית ובאנגלית 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע
    • יכולת הקלטה של הוועידות בענן
    • יכולת הזרמה לYouTube Live ולחברות נוספות
    • תוסף אאוטלוק יעודי לזימון פגישות

     ניר רונן, מנכ"ל ועידן

    "שירות הוידאו בענן המחודש שלנו מסיר את חסמי הכניסה של חברות לעולם הוידאו הארגוני. בקלות השימוש והתפעול האינטואיטיבי של משתמשי הקצה, במענה על מכשולים טכנולוגיים ובמחיר המשתלם.

    בתשלום חודשי קבוע יכול בעל רישוי לקיים שיחות וידאו מרובות משתתפים ללא הגבלה, לזמן משתמשים אורחים בכל פלטפורמה שנוח להם ולקיים תקשורת שוטפת, אפקטיבית ואיכותית מול הלקוחות, הספקים, המשקיעים והעובדים בארץ ובעולם.

    השירות חוסך לארגון את הצורך בהשקעות בתשתית, תשלומי תחזוקה שנתיים ובעיקר מאפשר שירות ללא דאגות. כל זאת בעזרת ממשק ניהול ידידותי הן למשתמש והן לאדמין החברה

    הצטרפות לשירות תבטיח פתרון מתקדם ותקף לכל שינוי גם בעתיד וזמינות מיידית לכל נפח פעילות. מחדר וירטואלי בודד ועד מאות או אלפי חדרים בהתאם לגודל החברה.

    מעולם לא היה כלכך פשוט להצטרף. מכל מכשיר, בכל מקום ובכל זמן"

    לפרטים נוספים לחצו כאן

     

    ניר רונן שיחות וועידה
    Follow on Facebook Follow on Instagram Follow on YouTube Follow on LinkedIn
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Articleרגע לפני שמצטיידים בעמדות מרצה
    Next Article שימוש במצלמות USB-3 בחדרי הישיבות
    Avatar photo
    מערכת AVMASTER

    מאמרים אחרונים

    ללמוד ממי שעשה את זה לפני כולם

    קרא עוד

    האירוע הלימודי המרכזי של קהילת מקצועני SAP בישראל

    קרא עוד

    בלוג'ינס מציגה את "בלוג'ינס סטודיו"

    קרא עוד

    כיצד שיפרה Crestron את התשתיות החכמות בבניין הדגל של "קורנינג פתרונות אופטיים"

    קרא עוד

    מטריקס תייצג את פתרונות Rockwell Automation בישראל

    קרא עוד

    LG ו IBM מקדמות יחד יישומי מחשוב קוואנטי

    קרא עוד

    הישג לזום בזירת האבטחה: הראשונה עם תקן Common Criteria

    קרא עוד

    מחפשים עבודה? מאה משרות חדשות במגזר הציבורי במטריקס

    קרא עוד

    צריכים חלקים מוכנים להתקדם בתהליך? אין בעיה

    קרא עוד

    ISE2022 ניפגש או לא? דבר אחד בטוח – חייבים

    קרא עוד

    גלריה חכמה לניהול פגישות היברידיות שוויוניות

    קרא עוד

    פייברנט פותחת את 2022 עם סמנכ"ל מכירות גלובאלי מבטיח

    קרא עוד

    המשקפיים החדשים של Epson מושקים בישראל

    קרא עוד

    הסטרימינג של DELL ישירות מה CES

    קרא עוד

    בקרוב בחופי הרצליה? ההסמכה החדשה של Crestron

    קרא עוד

    הסדרה החדשה והמשופרת של מחברי PanMPO

    קרא עוד

    מה אנחנו רואים כאן? בעיקר שינוי

    קרא עוד

    התמודדות עם אתגרי אחסון בארכיטקטורת רכב ריכוזית

    קרא עוד

    תגובה אחת

    1. Pingback: ממשיכה לחדש – ועידן משדרגת את יכולות שירות הווידיאו הארגוני בענן - פורטל האודיו וידאו AVmaster

    Leave A Reply Cancel Reply

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    שמרו על קשר

    Facebook-f Youtube Linkedin-in Instagram

    AVMASTER

    • הצהרת נגישות
    • צרו קשר
    • אודות
    • מדיניות פרטיות

     

    © 2023 מגזין המולטימדיה
    AV Master

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.