Close Menu
AVmaster מגזין המולטימדיה
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    • הרשמה לדיוור
    • אודות
    • עורך ראשי – דותן שובל
    • צור קשר
    • מדיניות פרטיות
    • הצהרת נגישות
    • תקנון האתר
    יום שלישי, אוקטובר 27
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    AVmaster מגזין המולטימדיהAVmaster מגזין המולטימדיה
    • דף הבית
    • יודעים יותר
    • חדשות
    • עתיד העבודה
    • ProAv
    • AVerticals
    • דיגיטל
    • IT
    • תצוגה
    • אירועים
    • פתרונות
    • סיפורי לקוח
    AVmaster מגזין המולטימדיה
    > בית "דאגו לוודא שאתם מכוסים" – אתגרי SMB המשתמשים ב IT חיצוני
    יודעים יותר

    "דאגו לוודא שאתם מכוסים" – אתגרי SMB המשתמשים ב IT חיצוני

    דותן שובלBy דותן שובל16 ביולי 2025 · כ׳ בתמוז ה׳תשפ״האין תגובות3 דקות קריאה
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
    פרסומת | תוכן ממומן

    "ארגונים קטנים ובינוניים עלולים לגלות מאוחר מדי שחדרי הישיבות אינם כלולים בחבילת ה IT המנוהלת במיקור חוץ". יריב צפריר, מנכ"ל ועידן פתרונות קונפרנסינג עסקיים, משתף מניסיונו על חשיבות שיתוף הפעולה בין ספקיות כמו ועידן למחלקת ה IT החיצונית עבור הצלחת לקוחות הקצה. 

    יריב צפריר. קרדיט - יח"צ

    בין אם מדובר בעבודה היברידית או רק מהמשרד, שיטות העבודה אינן מפסיקות להשתנות. חלק מהאבולוציה הזו שינתה את נושא הישיבות שהפכו לאירוע טכני לכל דבר. ולמרות זאת, דווקא חדרי הישיבות והמערכות התומכות בהם 'נופלים בין הכיסאות'; מי שאמון על הסיסטם, הרשת והאבטחה לא תמיד מבין את המורכבות של עולמות הוידאו, האודיו והקולבורציה. 

    את הפער הזה מכיר אישית צפריר מתפקידיו הקודמים. כיום, כמנכ"ל חברת אינטגרציה המתמחה במערכות AV ומולטימדיה, הוא מביא את הזווית שלו לאתגר: "העובדה שדברים לא עובדים אינה תקלת משתמש אלא תוצאה של מבנה תמיכה שלא רואה את הצרכים האמיתיים של המשתמש".

    המשתמש לא טכני אבל גם לא טיפש. הוא פשוט נשאר לבד

    צפריר: "כשארגון מסתמך על גוף IT חיצוני הבעיה משמעותית יותר; אותה חברה טובה מאוד בסיסטם, בנטוורקינג, באבטחת מידע אבל בעולם הקולבורציה היא פשוט לא יודעת מספיק. זה מוביל לאחת משתי התופעות- או שאין בכלל פתרונות וידאו או שיש משהו אבל איש לא יודע לתפעל, לתחזק ולטפל בתקלות כאשר קורות". 

    בנקודה הזו בדיוק נכנסת ועידן: "התפקיד שלנו הוא לא למכור מצלמה לשיחות זום או טימס. אנחנו יושבים עם אנשי הקשר בארגון יחד עם נציגי מחלקת ה IT החיצונית ומגדירים במהירות את הדרישות ע"פ מתודולוגיה רבת שנים איתה ועידן עובדת; מהי תרבות ותמהיל השימוש בחדרי הישיבות, עם אילו כלים עובדים כיום- חומרה, פלטפורמות ואפליקציות וכו'. משם אנחנו מגדירים יחד מצב רצוי נטול פנטזיות מיותרות אלא בדיוק מה הארגון צריך בכדי לעבוד יעיל ומדויק יותר ורק אז נתכנן ונציע פתרון". 

    מציוד למעטפת 

    המהלך הזה, לדבריו, שונה ממה שחברות IT רגילות לספק. "זו לא אותה מומחיות. IT לא אוהב חדרי ישיבות, יש שם יותר מדי משתנים וכל פלטפורמה מתנהגת אחרת. זה דורש זמינות מיידית וזה פשוט לא התחום שלהם. אנחנו החלק החסר בפאזל הן עבור חברת ה IT המספקת פתרונות במיקור חוץ והן עבור הלקוח שלה. אנחנו לא מתחרים בגוף ה- IT אלא משלימים אותו ועובדים בשיתוף פעולה מלא. הם יודעים מה הם מספקים עבור הרשת הארגונית של הלקוח ואנחנו יודעים מה אנחנו מספקים עבור צרכי הוידאו שלו. 

    של מי התקלה הזו?

    אחת ההתנגדויות של לקוחות הקצה להטמיע פתרונות של ריבוי ספקים היא העובדה שברגע שיש תקלה, הלקוח צריך להתחיל לחפש את הספק שאמור לטפל בה וחווה התנערויות והאשמות. וזה קורה תמיד! כשהתקלה כבר נוכחת ולכן החוויה קשה עוד יותר. לדברי צפריר זה לא יכול לקרות כאן: ברור שיש נקודות השקה באזורים "אפורים" אבל כשהמבנה ברור והשותפות נכונה הדברים פתירים ונחסך מהלקוח כאב הראש הזה. כל צד מדבר בשפה טכנית ואנחנו יודעים להימנע מלהכניס את הלקוח אירועים מהסוג הזה".

    טיפ לארגון "מכוסה" 

    "אם אתם משתמשים בגוף IT חיצוני, רוב הסיכויים שהוא אינו מכסה את מערכות חדר הישיבות שהפך לכלי טכנולוגי חשוב ביותר בשגרות הניהול הארגוניות. מערכות אלה מצריכות התמחות ספציפית ומאוד לא כדאי להמתין שאחד הכפתורים יפסיק לעבוד דווקא בתחילתה של פגישה חשובה. דאגו לוודא שאתם מכוסים". 

    ועידן יריב צפריר תוכן ממומן
    Follow on Facebook Follow on Instagram Follow on YouTube Follow on LinkedIn
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Articleכשמציגים חדשנות אנשים רוצים לשמוע – חטיבת המולטימדיה של בינת ממריאה
    Next Article Logitech משיקה את ה- Rally Board 65 ואת ה- Logitech Spot בישראל 
    דותן שובל

    מאמרים אחרונים

    ארבע מתוך ארבע: מכשירי Cisco ירוצו גם על Google Meet

    קרא עוד

    מו גוודאט יישא את ההרצאה העסקית המרכזית ב־ISE 2027: כיצד יחברו בני אדם ובינה מלאכותית?

    קרא עוד

    כשהתורמים הופכים לחלק מהקיר: Meharry Medical College מציגה קיר תורמים דיגיטלי מבוסס LED

    קרא עוד

    תמונה אחת מספיקה: כך AI הופך צילום רגיל לתמונה עירום מזויפת

    קרא עוד

    לא רק מסכים: מדוע כדאי לכם שמומחה Digital Signage ילווה אתכם משלב התכנון ועד התחזוקה

    קרא עוד

    המסע אל חדרי הישיבות הגדולים: כך Logitech בונה לעצמה מעמד חדש בשוק ה-Pro AV

    קרא עוד

    מה הופך חדר ישיבות לחכם באמת?

    קרא עוד

    Logitech חושפת את הדור הבא של סדרת Rally לחדרי ישיבות ואת טכנולוגיית השמע Sound Shape

    קרא עוד

    מהפכת הר חוצבים: 44 מיליון שקל משנים את פני פארק ההייטק של ירושלים

    קרא עוד

    אם זה פרויקט, אנחנו רוצים להיות שותפים: ראיון מיוחד עם ורד דואק, מנהלת פיתוח עסקי ב Primeview ישראל

    קרא עוד

    עצרו! הסטרימר הזה יהפוך את המסכים שלכם למקצועיים

    קרא עוד

    מבחן הדרכים של ה־Video Bars: ארבעת השמות הגדולים נכנסים לאותו חדר

    קרא עוד

    הכירו את פתרון ה Multi-Camera של Jabra לחללים גדולים

    קרא עוד

    כל מסך בחדר הישיבות שלכם הוא מחשב על הרשת ויש כבר מי שמנסה לפרוץ אליו

    קרא עוד

    לקרוא את האדם שמאחורי המסך: פרופיילינג בעידן ההיברידי

    קרא עוד

    High Sec Labs פותחת חדר הדגמה חדש לפתרונות סייבר בישראל

    קרא עוד

    מהשלט המודפס לניווט אינטראקטיבי: הקפיטול של ניו מקסיקו עובר ל-Digital Wayfinding

    קרא עוד

    מאולפן פודקאסט לתשתית תוכן: טיפים לעולם הפודקאסטים הצומח

    קרא עוד
    Leave A Reply Cancel Reply

    שמרו על קשר

    Facebook-f Youtube Linkedin-in Instagram

    AVMASTER

    • הצהרת נגישות
    • צרו קשר
    • אודות
    • מדיניות פרטיות

    © 2026 מגזין המולטימדיה AV Master

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.