הייתם מאמינים? פתרון ה-AI לאתגר הקונפרנס בעברית מגיע מחברה ישראלית.
טוב זה בצחוק כמובן. אנחנו ב-AV Master כותבים על שיפורי ה-AI המשמעותיים בפלטפורמות הנפוצות ובעיקר בזום. למרבה הצער, עברית עדיין לא נתמכת באופן רשמי ב-AI של זום והיא אתגר גם ב Webex בינתיים. במצב העניינים, דוברי העברית נאלצים לחפש את הפתרונות במקומות אחרים, וכאן בדיוק נכנסת לתמונה TimeOS.
TimeOS פותחה על ידי חברה ישראלית ובניגוד לזום, היא תומכת בשישים שפות שונות, כולל עברית.
אז מה זה בכלל Time OS?
TimeOS פותחה על ידי חברת TimeOS הישראלית (לשעבר Magical). החברה הצליחה לגייס עד כה 9 מיליון דולר מגופים וקרנות כמו B5 Capital, Resolute Ventures ו-Aviv Growth Partners.
היתרון המרכזי של TimeOS לעומת ה-AI שנמצא בתוך תוכנות הקונפרנס עצמן טמון ביכולת לעבוד דרך אתר האינטרנט הרשמי, תוסף לדפדפן כרום וגם קליינט (תוכנה להורדה) למקינטוש ללא תלות בתוכנות הקונפרנס בהן אתם משתמשים.
זו יכולה להיות זום, Google Meet, Microsoft Teams או Slack, כאשר הבוט של TimeOS מצטרף כמשתמש נוסף לשיחה.
בין היתר, TimeOS מאפשרת לכם לקבל תקצירים של פגישות שלא יכולתם להשתתף בהן, לקבל סיכום של פגישות קודמות שהשתתפתם בהן, לבצע תמלול והקלטה או לנסח מיילים לבכירים בארגון.
TimeOS יודעת גם להתממשק עם מגוון של אפליקציות כגון Google Docs,Gmail Monday ,Slack ועוד. בזכות זאת אתם יכולים לא רק לייצא את הסיכומים של הפגישות וכל מה שה-AI יוצר החוצה, אלא גם לקבל תזכורות על הפגישות המתוכננות הבאות שלכם.
במידה ולא תוכלו להגיע לפגישה, הבוט עדיין יוכל להצטרף אליה ולסכם עבורכם את כל הדברים החשובים שהתרחשו בה.
אם תרצו, תוכלו גם לנסח הוראות (Prompts) משל עצמכם באופן חופשי. לדוגמה, תוכלו לבקש לדרג את המשתתפים על פי מידת המעורבות שלהם והזמן שהקשיבו לעומת הזמן בו דיברו. את ההוראות האלו תוכלו לאחר מכן לאגד לתוך תבנית.
למרות שכרגע אין ל-TimeOS אפליקציה, היא כן יכולה להתחבר לטלפון שלכם באמצעות מספר טלפון ייעודי. באופן הזה היא יכולה לסכם עבורכם את כל מה שאתם מקליטים לתוך הטלפון דרך המקליט הפנימי או דרך ה-Whatsapp.
איך כל זה נראה בעברית?
בעוד הממשק של TimeOS לא מתורגם לעברית, העבודה בעברית פועלת בצורה כמעט בלתי מורגשת בזכות היכולת של TimeOS לזהות את השפה בה אתם משתמשים. חשוב גם לציין שישנה סדרת סרטוני הדרכה בעברית על הפונקציות השונות במערכת.
בסרטון (למעלה) תוכלו לראות את רוב יכולות המערכת (הסרטון אינו סרטון רשמי של TimeOS). חשוב לציין שהסרטון צולם במאי 24, ולכן אין בו התייחסות לכל התכונות.
כמה עולה השימוש ב-TimeOS?
הגרסה החינמית היא גרסת הדגמה המוגבלת לעשר פגישות של שעה וחצי כל אחת.
הגרסה בתשלום עולה 29$ לחודש לכל משתמש ללא התחייבות (או 19$ בתשלום לשנה מראש). מעבר להסרת כל המגבלות על מספר ואורך הפגישות, תקבלו גם התאמה אישית מלאה של ה-AI, קדימות בתמיכה הטכנית, גישה לקהילת ה-Slack של TimeOS ומקום אחסון בלתי מוגבל.
הגרסה העסקית שעולה 39$ למשתמש בחודש (או 25$ בתשלום חודשי) מיועדת לעבודה בצוותים ומאפשרת לנהל צוותים בתוך המערכת של TimeOS. מי שמשלם על מנוי עסקי יהיה גם מוגן מפני שינוי מחירים כשנה קדימה.
לבסוף, קיימת גם תוכנית שותפים דרכה תוכלו לקבל עמלות על כל משתמש שאתם מפנים ושייכנס לאחת מן התוכניות בתשלום (אין צורך שאתם בעצמכם תשלמו).
קרדיט תמונה ראשית – אתר TimeOS
קרדיט וידאו – מכללת יוזמות – קורסים להתפתחות אישית