Close Menu
AVmaster מגזין המולטימדיה
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    • הרשמה לדיוור
    • אודות
    • צור קשר
    • מדיניות פרטיות
    • הצהרת נגישות
    • תקנון האתר
    יום שישי, דצמבר 5
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    AVmaster מגזין המולטימדיהAVmaster מגזין המולטימדיה
    • דף הבית
    • יודעים יותר
    • חדשות
    • עתיד העבודה
    • ProAv
    • AVerticals
    • דיגיטל
    • IT
    • תצוגה
    • אירועים
    • פתרונות
    • סיפורי לקוח
    AVmaster מגזין המולטימדיה
    > בית תצוגה מזווית שונה – ראיון עם יוסי ג'קסון – CTO בחברת Primeview
    LED

    תצוגה מזווית שונה – ראיון עם יוסי ג'קסון – CTO בחברת Primeview

    אביעד כהןBy אביעד כהן6 בדצמבר 2020אין תגובות3 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    השלם גדול מסך חלקיו, כך היא גם חברת Primeview – יצרנית בתחום המסכים המקצועיים וכן האנשים הפועלים מאחורי המסך. נקודת מבט של CTO בחברה כזו מאפשרת לנו הצצה לתהליכי חשיבה והתמודדות שאנחנו פחות מכירים. את יוסי ג'קסון אני פוגש בשעות ערב מאוחרות בשעון ישראל ואילו יוסי בשעון ארה"ב – ניו ג'רזי – ללמוד קצת על תהליכי עבודה של CTO, האתגרים בעבודה כזו – ואיך הוא רואה את התעשייה.

    במה כרוך תפקיד CTO ב Primeview ?

    "התשובה נחלקת לשניים, מצד אחד עבודה מול מתכנני הפרויקט בצד הלקוח מא' ועד ת', לקחת בחשבון נושא האדריכלות, שרטוטים מבנייים ועד לאסתטיקה הכוללת. מצד שני – פיקוח על תהליך הביצוע בפועל כיצרן – לדאוג שאותם פרמטרים שאופיינו עם הלקוח יבואו לידי ביטוי בצד ההנדסי, שכלל ההנחיות ייושמו וכי הלקוח יקבל למעשה את הפתרון או המוצר שדובר עליו בפרויקט. בנוסף לכך יש ברקע תמיד את נושא הפיתוח הטכנולוגי שמטרתו היא לשמור על יתרון תחרותי ולייצר פתרונות ראשונים עוד לפני שהדרישה הופכת למיינסטרים, זו משימה מתמשכת."

    איך מנהלים את המשימות בימים אלו ? מה היתרונות בסוג כזה של התנהלות ?

    "התיאום והתקשורת נעשים מרחוק, שדרגנו את האינטרנט בבית כדי שיעמוד בעומס. צוותי ההתקנה מנוהלים מרוחק בזמן אמת ובשיחות ווידאו ככל שנדרש כאשר לפני הקורונה לרוב הייתי מגיע לאתרי פרויקטים מיוחדים.

    הפן החיובי מבחינתי הוא שמתאפשר לי לבלות יותר זמן עם המשפחה." מציין יוסי. "ובנוסף, תהליכי העבודה הופכים יעילים הרבה יותר – כשאני לא באתר נשאר לי יותר זמן לטפל בפיתוח ואני בפירוש מספיק הרבה יותר. הזמינות שלי עבור אנשי מכירות והיכולת לשוחח איתם ולקבל מידע חדש תורמת לא מעט, בשיחת ווידאו אחת שמחליפה נסיעה למשרד בניו יורק נחסכות שעות של נסיעה ואדמיניסטרציה, נכון – זה כיף לשבת על כוס קפה ביחד ובהחלט זה יחזור בהמשך, אולם המודל ההיברידי הזה פשוט מדייק את העבודה. זו לדעתי הברכה הבולטת ביותר בכל התקופה הזו."

    דיברת קודם על חידושים טכנולוגיים, כיצד מקבלים החלטה על איזה כיוון הולכים ? כלומר – איך מתקבלת החלטה להנחות צוותי הנדסה וייצור במה להתמקד ?

    "יש לנו יתרון בכך שגם שי גווילי (מנכ"ל Primeview) הוא אדם טכנולוגי עם הרבה ניסיון בתחום, זה בא לידי ביטוי בפגישות תכנון וקבלת החלטות, אנחנו כל הזמן מקשיבים גם לאנשי המכירות שחוזרים עם דרישות חדשות מלקוחות ואז מחליטים על כיוון, לא תמיד אפשר לרצות את כולם, אבל בהחלט אפשר לראות מגמות חדשות בזמן שהן מתהוות"

    אמרת שאתם עובדים על פרויקטים מיוחדים, החל משילוט דיגיטלי ועד לשילוט חוץ וחדרי ישיבות, איך השפיע עליכם המצב הנוכחי ?

    "למעט השינוי באופן בו מתקשרים עם הלקוח בשלב הקדם-פרויקטלי, אנחנו רואים בעיקר עליה בדרישה למסכים גדולים ומסכים עבור שילוט דיגיטלי איתם נעשים יישומים שונים שעוזרים לשמור על ריחוק חברתי, דוגמא טובה היא הטמעת LED גדול בחדר כך שיאפשר צפיה איכותית ויעילה מכל מקום בחדר וגם עמידה בכללי הריחוק החברתי."

    במבט לעתיד, לאן הולכת תעשית התצוגות ?

    "קשה לומר בוודאות, אני יכול רק להעיד לפי המידע שמגיע אלי – תחום החינוך ישנה את הדרך בה אנשים חושבים ורואים עבודה או לימודים מהבית או מרחוק, חברות ומוסדות לימוד ייאלצו להפיק לקחים וליישם פתרונות שיתאימו לחללי העבודה והלימודים העתידיים."

    עם הבטחה לראיון אחד על אחד בישראל לכשיגיע לבקר, אני נפרד מיוסי שממשיך לו ליום עבודה היברידי, עם חיוך על הפנים.

     
    CTO led PrimeView יוסי ג'קסון
    Follow on Facebook Follow on Instagram Follow on YouTube Follow on LinkedIn
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Articleיצרנית האנרגיה טוטאל בחרה בנוטניקס כתשתית מקצה לקצה לטרנספורמציה דיגיטלית
    Next Article אריק יואן: משתמשי זום בעתיד יוכלו להריח את הקפה הווירטואלי של שותפיהם לשיחת העבודה של הבוקר
    אביעד כהן

    מאמרים אחרונים

    הונאות בקרב מבוגרים – ESET מציגה איך ההאקרים מנצלים בדידות ופערי ידע טכנולוגיים

    קרא עוד

    פלטפורמת הלינוקס של רד האט מספקת חוויה משופרת ל-GPUs של AMD, אינטל ואנבידיה

    קרא עוד

    גאווה ישראלית: סטארט-אפ המד-טק הישראלי Nanose Medical זכה במקום הראשון לחדשנות בתחום הבריאות בכנס MEDICA היוקרתי

    קרא עוד

    ענקית הפינטק INTUIT חתמה על עסקה של יותר מ-100 מיליון דולר עם OpenAI: מוצרי החברה יפעלו בתוך ChatGPT

    קרא עוד

    רדט חתמה על הסכם לייצוג והפצת כלל הפתרונות של  יצרנית ציוד הבדיקה והאנליזה Tektronix

    קרא עוד

    קרן מכבי משדרגת את שירותי הרווחה לאוכלוסיות מוחלשות עם מערכת CRM מתקדמת מבית אברא

    קרא עוד

    כך השילוט החכם של SpinetiX משנה את פני המפעלים והלוגיסטיקה

    קרא עוד

    ממהפכת הנייר לתצוגות חכמות: סמסונג E-Paper ופלטפורמת VXT מגדירים מחדש את השילוט העסקי

    קרא עוד

    Prime View מציגה את הדור הבא של מסכי ה-110 אינץ’: בהירות של 800 ניט ותמיכה מלאה בעבודה בחללים מוארים

    קרא עוד

    לעשות לייק ולגנוב את האשראי -ESET  מזהירה מפני הונאות פיננסיות מבוססות AI ברשתות החברתיות

    קרא עוד

    NVIDIA מרחיבה את מרכז הפיתוח בבאר שבע פי שלושה ותגייס מאות עובדים בדרום

    קרא עוד

    החדר שומע אותך טוב יותר- הכירו את HP Poly Studio A2

    קרא עוד

    יושבים קרוב? הכירו את הרהיט של EPSON

    קרא עוד

    הפלטפורמה של סמסונג משנה את כללי התצוגה

    קרא עוד

    LG משנה את חוקי המשחק בפרסום דיגיטלי עם פלטפורמת DOOH Ads בענן

    קרא עוד

    עתיד חוויית האירוח על פי פיליפס

    קרא עוד

    חביבת הקהל – זום מככבת בדו״ח גרטנר לשנת 2025

    קרא עוד

    Samsung מציגה סדרת מסכים חדשה לשוק המלונאות – HU8000F

    קרא עוד
    Leave A Reply Cancel Reply

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    שמרו על קשר

    Facebook-f Youtube Linkedin-in Instagram

    AVMASTER

    • הצהרת נגישות
    • צרו קשר
    • אודות
    • מדיניות פרטיות

     

    © 2023 מגזין המולטימדיה
    AV Master

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.