Close Menu
AVmaster מגזין המולטימדיה
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    • הרשמה לדיוור
    • אודות
    • עורך ראשי – דותן שובל
    • צור קשר
    • מדיניות פרטיות
    • הצהרת נגישות
    • תקנון האתר
    יום שלישי, אוקטובר 27
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    AVmaster מגזין המולטימדיהAVmaster מגזין המולטימדיה
    • דף הבית
    • יודעים יותר
    • חדשות
    • עתיד העבודה
    • ProAv
    • AVerticals
    • דיגיטל
    • IT
    • תצוגה
    • אירועים
    • פתרונות
    • סיפורי לקוח
    AVmaster מגזין המולטימדיה
    > בית קרמר תשתף פעולה עם לוג'יטק למתן פתרונות מאושרים לחדרי ישיבות
    PRO-AV

    קרמר תשתף פעולה עם לוג'יטק למתן פתרונות מאושרים לחדרי ישיבות

    מערכת AVMASTERBy מערכת האתר30 במאי 2022 · כ״ט באייר ה׳תשפ״בUpdated:20 במרץ 2023אין תגובות3 דקות קריאה
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
    פרסומת | תוכן ממומן

    קרמר, חברה מובילה בתחום החוויות האורקוליות, הודיעה היום שמצלמת חדרי הישיבות Logitech Meetup תהיה מעתה מאושרת לשימוש בפרזנטציות אלחוטיות בשילוב עם Kramer VIA Connect ועם VIA Campus. הפתרון משלב את מוצר ה-Kramer VIA-Connect עם מארז הוידאו Logitech Meetup בפתרון אלחוטי קומפקטי, מלא וקל להתקנה עבור מצגות ועבודה משותפת.

    תמונה - קרמר

    הפתרונות החדשים, העושים שימוש ב-Kramer VIA Connect ו-VIA Campus, יציעו למשתמשים חוויית שימוש חלקה בשילוב עם מצלמות Logitech MeetUp. הפתרון מתאים לחדרים במגוון גדלים ואינו מצריך שום תוכנה ייעודית או התקנה מסובכת, אלא רק חיבור USB בין פלטפורמת Kramer VIA ומצלמת Logitech MeetUp. באמצעות שיתוף פעולה זה, קרמר ולוג'יטק מפחיתות את מידת המורכבות ומגבירות את הגמישות בחדרי הישיבות בעולם כולו. טכנולוגיות Logitech RightSense™ – לרבות RightSound, RightSight ו-RightLight – מבטיחות שניתן יהיה לראות ולשמוע בבירור את המשתתפים הנמצאים בחדר, ללא צורך בכיול נוסף או התערבות ידנית כלשהי. 

    המשתמשים יכולים גם להתחבר בקלות לטכנולוגיה המצויה בחדר ולשלוט בכל האביזרים ההיקפיים ממכשיר אחד, מה שמבטיח קישוריות ועבודה משותפת בצורה חלקה. נוסף על כך, פתרון התקשורת האלחוטית ההיקפית של קרמר, VIA Versa, מאפשר תקשורת אלחוטית עם מצלמת Logitech MeetUp בכל חדר ישיבות. 

    אביב רון, סמנכ"ל פיתוח תאגידי ואסטרטגיה בקרמר, אמר: "בתקופה שבה תאגידים רבים מאמצים הרגלי עבודה היברידיים חדשים, שיתופי פעולה בין יצרני פתרונות תקשורת אחודה (UC) הם המפתח ליצירת פתרונות יעילים עבור המשווקים והמשתמשים, שגם יהיו עמידים בפני שינויים עתידיים עם התקדמות הפלטפורמות והתפתחות דרישות הלקוחות.

    "אנחנו מחפשים כל העת הזדמנויות לשיתופי פעולה אשר ישפרו את חוויות הלקוחות שלנו ויספקו להם ערך רב יותר. לוג'יטק משחקת תפקיד מרכזי בפיתוח פתרונות לחדרי ישיבות וביחד אנחנו פועלים להציע פתרונות חדשים וחדשניים שישפרו עוד יותר את סביבת העבודה."

    צרו קשר עם קרמר
    אביב רון. תמונה - קרמר

     

    סודיפ טריבדי, מנהל שיתופי פעולה ואסטרטגיית שוק בלוג'יטק, הוסיף: "אנחנו שמחים מאוד להמשיך את מערכת היחסים שלנו עם קרמר, ולשלב את יכולות הפרזנטציה והעבודה המשותפת האלחוטיות של משפחת מוצרי VIA מבית קרמר עם הפתרונות המובילים שלנו במרחב התקשורת האחודה."

    מוצר VIA-Connect-M ניתן לרכישה באמריקה ובקנדה באופן בלעדי דרך Starin ו-Synnex. פתרונות ואביזרים מאושרים נוספים לחדרי ישיבות מבין מוצרי Kramer VIA ו-Logitech MeetUp ניתנים לרכישה בנפרד.

    אודות קרמר

    החוויה האורקולית מבית קרמר מקדמת יצירתיות, שיתוף פעולה ומעורבות. ממוצרי AVSM ועד לפתרונות מבוססי-ענן מתקדמים לתקשורת, שיתוף פעולה ובקרה, קרמר יוצרת חוויה אורקולית מרתקת יותר, מכילה יותר ומחוברת יותר מאי פעם. 

    עם משרדים ראשיים בלב אומת הסטארט-אפ – תל אביב, ישראל – וכן סניפים בכל רחבי העולם, המומחים של קרמר מתכננים את עתיד טכנולוגיית התקשורת הבינאישית. הגבולות בין העולם הפיזי והדיגיטלי מטושטשים כיום. אך לא משנה עד כמה העולם שלנו הפך להיברידי, הרצון שלנו לקשר אנושי אמיתי לא ייפסק לעולם. 

    הטכנולוגיה האינטואיטיבית והחלקה של קרמר ממוטטת חומות, מגשרת על פערים וגורמת לאנשים להרגיש קרובים יותר זה לזה גם כשהם רחוקים זה לזה. 

     
    לוג'יטק קרמר תוכן ממומן
    Follow on Facebook Follow on Instagram Follow on YouTube Follow on LinkedIn
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Articleחוק וסייבר – האם הצעת החוק של בן ארי ברת יישום
    Next Article רד האט מסכמת ISE נוספת ומאפשרת הצצה לתרבות ארגונית מעוררת הערצה
    Avatar photo
    מערכת האתר

    מאמרים אחרונים

    ארבע מתוך ארבע: מכשירי Cisco ירוצו גם על Google Meet

    קרא עוד

    מו גוודאט יישא את ההרצאה העסקית המרכזית ב־ISE 2027: כיצד יחברו בני אדם ובינה מלאכותית?

    קרא עוד

    כשהתורמים הופכים לחלק מהקיר: Meharry Medical College מציגה קיר תורמים דיגיטלי מבוסס LED

    קרא עוד

    תמונה אחת מספיקה: כך AI הופך צילום רגיל לתמונה עירום מזויפת

    קרא עוד

    לא רק מסכים: מדוע כדאי לכם שמומחה Digital Signage ילווה אתכם משלב התכנון ועד התחזוקה

    קרא עוד

    המסע אל חדרי הישיבות הגדולים: כך Logitech בונה לעצמה מעמד חדש בשוק ה-Pro AV

    קרא עוד

    מה הופך חדר ישיבות לחכם באמת?

    קרא עוד

    Logitech חושפת את הדור הבא של סדרת Rally לחדרי ישיבות ואת טכנולוגיית השמע Sound Shape

    קרא עוד

    מהפכת הר חוצבים: 44 מיליון שקל משנים את פני פארק ההייטק של ירושלים

    קרא עוד

    אם זה פרויקט, אנחנו רוצים להיות שותפים: ראיון מיוחד עם ורד דואק, מנהלת פיתוח עסקי ב Primeview ישראל

    קרא עוד

    עצרו! הסטרימר הזה יהפוך את המסכים שלכם למקצועיים

    קרא עוד

    מבחן הדרכים של ה־Video Bars: ארבעת השמות הגדולים נכנסים לאותו חדר

    קרא עוד

    הכירו את פתרון ה Multi-Camera של Jabra לחללים גדולים

    קרא עוד

    כל מסך בחדר הישיבות שלכם הוא מחשב על הרשת ויש כבר מי שמנסה לפרוץ אליו

    קרא עוד

    לקרוא את האדם שמאחורי המסך: פרופיילינג בעידן ההיברידי

    קרא עוד

    High Sec Labs פותחת חדר הדגמה חדש לפתרונות סייבר בישראל

    קרא עוד

    מהשלט המודפס לניווט אינטראקטיבי: הקפיטול של ניו מקסיקו עובר ל-Digital Wayfinding

    קרא עוד

    מאולפן פודקאסט לתשתית תוכן: טיפים לעולם הפודקאסטים הצומח

    קרא עוד
    Leave A Reply Cancel Reply

    שמרו על קשר

    Facebook-f Youtube Linkedin-in Instagram

    AVMASTER

    • הצהרת נגישות
    • צרו קשר
    • אודות
    • מדיניות פרטיות

    © 2026 מגזין המולטימדיה AV Master

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.