Close Menu
AVmaster מגזין המולטימדיה
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    • הרשמה לדיוור
    • אודות
    • צור קשר
    • מדיניות פרטיות
    • הצהרת נגישות
    • תקנון האתר
    יום שלישי, דצמבר 2
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    AVmaster מגזין המולטימדיהAVmaster מגזין המולטימדיה
    • דף הבית
    • יודעים יותר
    • חדשות
    • עתיד העבודה
    • ProAv
    • AVerticals
    • דיגיטל
    • IT
    • תצוגה
    • אירועים
    • פתרונות
    • סיפורי לקוח
    AVmaster מגזין המולטימדיה
    > בית הטרנדים המובילים בפתרונות השילוט הדיגיטלי ועמדות המידע האינטראקטיביות
    פריים

    הטרנדים המובילים בפתרונות השילוט הדיגיטלי ועמדות המידע האינטראקטיביות

    מערכת AVMASTERBy מערכת AVMASTER21 בדצמבר 2015Updated:4 בספטמבר 2016אין תגובות3 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    פתרונות השילוט והמידע הדיגיטליים והאינטראקטיביים מחליפים בשנים האחרונות את שלטי הפרסום והמידע הסטטיים והופכים לשכיחים יותר ויותר בחיינו: אנו נתקלים בעמדות מידע בבתי הקולנוע, מפות אינטראקטיביות בתחנות הרכבת ושדות התעופה, מסופי תשלום ברשתות קמעונאיות ובבנקים, מראות וחלונות ראווה אינטראקטיביים, פרזנטורים ומסכי מודעות דיגיטליים ועוד.

    העלייה באיכות המסכים לצד הירידה במחיריהם, מאפשרים לשווקים חדשים לאמץ פתרונות מידע ופרסום אינטראקטיביים בהשקעה נמוכה יותר משמעותית מאשר בעבר. הליכתם של יצרנים רבים לכיוון הטמעה מוחלטת של נגני המדיה במסכי התצוגה הביאה גם היא בתורה להוזלה נוספת במחיריהם של הפתרונות הללו. המשמעות המיידית היא שיותר בעלי עסקים וארגונים בגדלים שונים יכולים לאמץ פתרונות מדיה דיגיטלית איכותיים לצורך קידום וייעול התהליכיים העסקיים בארגון, וזאת מבלי לשבור את מסגרת התקציב שלהם.

    מחקרים שונים מציגים נתונים לפיהם השילוט הדיגיטלי מושך פי 4 יותר צופים משילוט סטטי וכי התוכן שאליו נחשפים הצופים משאיר רושם לזמן ארוך יותר. סקר של מכון המחקר האמריקאי IHS על שוק השילוט הדיגיטלי אמד את הרווחים של שוק תוכנות השילוט הדיגיטלי ב-431 מיליון דולר בשנים 2013 – 2014, עם עלייה של 10% בשנת 2015 וצפי לעליות בשיעור דומה בשנים הבאות. על פי ההערכות, צפויות טכנולוגיות אינטראקטיביות להניב 31.75 מיליארד דולר! בשנת 2020 כאשר עמדות המידע האינטראקטיביות מובילות את הצמיחה של השוק.

    הטרנדים החמים: ממשקי משתמש פשוטים, אוטומטיזציה ותוכן אינטראקטיבי מותאם אישית

    ללא תוכן ייחודי ומושך השילוט הדיגיטלי עצמו איננו מספיק, הדור הדיגיטלי דורש היום שהסביבות האינטראקטיביות השונות יספקו חוויה אינדיבידואלית, גיוון, צבעוניות וממשק משתמש קל לשימוש.

    חלון אינטראקטיבי בחנות הדגל של פולו ראלף לורן

    ממשק המשתמש הוא נדבך חשוב המאפשר שימושיות והטמעה מהירה יותר של הפתרון: אם מדובר בחלונות ראווה וירטואליות שמיועדות למשוך ולאתגר את הלקוח לכניסה לחנות או רכישת מוצרים, או אם מדובר בעמדות מידע, מכירה או שירות אשר צריכות לאפשר תהליך מכירה ושירות מהיר ונוח לאוכלוסייה רחבה, כל הפונקציות הללו צריכות לפעול בצורה ידידותית, נוחה למשתמש ואינטואיטיבית על מנת שלא ייתפסו בתור גימיק אופנתי ותו לא.

    יועץ יופי אינטראקטיבי – יכולות הדמייה במראה אינטראקטיבית תוצרת Panasonic

    https://www.youtube.com/watch?v=-2_kc9GQYIE

    שלטי החיווי, התצוגה והפרסום המגוונים כיום יודעים להתממשק לרשתות המדיה החברתית, תחזיות מזג האוויר, חדשות ופלטפורמות גמישות שונות באמצעות הרשת ולהזין את הצופים במידע שוטף ועדכני 24/7 בצורה אוטומטית מבלי צורך להעלות כל בדל של אינפורמציה אשר מוצג באמצעי התצוגה של הארגון.

    אם בעבר האינטראקציה בין השילוט על צורותיו השונות לבין הצופה הייתה חד צדדית, הרי שכיום מאפשרים היישומים החדשים קשר מדוייק יותר: עמדות מידע מאובטחות אשר יודעות לספק מענה למגוון צרכים של הלקוח על בסיס נתוניו האישיים ומעצבות את חווית המשתמש שלו על פי זיכרון והתאמה אישית, תצוגות פרסום הסורקות את סביבתן ומציגות תכנים המתאימים לגיל, גובה, תווי פנים של האדם הנמצא בקרבתן, מראות ומסכים אינטראקטיביים אשר מיושמים מחוץ ובתוך חנויות בצורות שונות על בסיס טכנולוגייה של מציאות רבודה (AR) ועוד.

    חדר הלבשה אינטראקטיבי בחנות Nike Women

    AR PANASONIC מציאות רבודה מראה אינטראקטיבית
    Follow on Facebook Follow on Instagram Follow on YouTube Follow on LinkedIn
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Articleהשקה רשמית של מקרני ה-4K החדשים של Sony בישראל
    Next Article נאט"ו בחרה ב-Polycom כספקית התקשורת האחודה (UC) הראשית למטה החדש של הארגון בבריסל
    Avatar photo
    מערכת AVMASTER

    מאמרים אחרונים

    Panasonic ממשיכה להוביל: קיימות טכנולוגית המתורגמת להשפעה אמיתית

    קרא עוד

    Panasonic מציגה פתרונות חדשניים לשידור טלוויזיה, המשלבים טכנולוגיות מתקדמות ליצירת חוויות שידור חכמות ומרשימות

    קרא עוד

    הג'וקר של פנסוניק יענה על כל אתגר בחדר הישיבות

    קרא עוד

    "כמו בכל שנה, פנסוניק גם השנה מפגיזים"

    קרא עוד

    זימר ביומט משלבת מציאות רבודה ומדומה והמנותח נותר ללא חתך

    קרא עוד

    האירוע הלימודי המרכזי של קהילת מקצועני SAP בישראל

    קרא עוד

    בלוג'ינס מציגה את "בלוג'ינס סטודיו"

    קרא עוד

    כיצד שיפרה Crestron את התשתיות החכמות בבניין הדגל של "קורנינג פתרונות אופטיים"

    קרא עוד

    מטריקס תייצג את פתרונות Rockwell Automation בישראל

    קרא עוד

    LG ו IBM מקדמות יחד יישומי מחשוב קוואנטי

    קרא עוד

    הישג לזום בזירת האבטחה: הראשונה עם תקן Common Criteria

    קרא עוד

    מחפשים עבודה? מאה משרות חדשות במגזר הציבורי במטריקס

    קרא עוד

    צריכים חלקים מוכנים להתקדם בתהליך? אין בעיה

    קרא עוד

    ISE2022 ניפגש או לא? דבר אחד בטוח – חייבים

    קרא עוד

    גלריה חכמה לניהול פגישות היברידיות שוויוניות

    קרא עוד

    פייברנט פותחת את 2022 עם סמנכ"ל מכירות גלובאלי מבטיח

    קרא עוד

    המשקפיים החדשים של Epson מושקים בישראל

    קרא עוד

    הסטרימינג של DELL ישירות מה CES

    קרא עוד
    Leave A Reply Cancel Reply

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    שמרו על קשר

    Facebook-f Youtube Linkedin-in Instagram

    AVMASTER

    • הצהרת נגישות
    • צרו קשר
    • אודות
    • מדיניות פרטיות

     

    © 2023 מגזין המולטימדיה
    AV Master

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.