Close Menu
AVmaster מגזין המולטימדיה
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    • הרשמה לדיוור
    • אודות
    • צור קשר
    • מדיניות פרטיות
    • הצהרת נגישות
    • תקנון האתר
    יום שישי, ינואר 23
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    AVmaster מגזין המולטימדיהAVmaster מגזין המולטימדיה
    • דף הבית
    • יודעים יותר
    • חדשות
    • עתיד העבודה
    • ProAv
    • AVerticals
    • דיגיטל
    • IT
    • תצוגה
    • אירועים
    • פתרונות
    • סיפורי לקוח
    AVmaster מגזין המולטימדיה
    > בית איפה אתם רוצים את ה-UC שלכם ? מסכי מגע All In One
    Unified comm

    איפה אתם רוצים את ה-UC שלכם ? מסכי מגע All In One

    אביעד כהןBy אביעד כהן27 בדצמבר 2021Updated:19 במרץ 2023אין תגובות3 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    ב-LG לא חיכו לקורונה עם פתרונות לתחום ה-UC ולכן סדרת ה-One:Quick שלהם שהתבשלה עוד לפני, סייעה ל LG להגשים את החזון שלה בתחום ה UC – פתרון Unified Communication הן לבית והן למשרד מסכי מגע All In One. בראיון מיוחד מדובאי, שוחחתי עם ג'וג'אנג ג'אנג (או בכינוי החיבה שלו – GJ) מוביל פיתוח סדרת ה-ONE QUICK מבית LG.

    אז מה זה ה-One:Quick ? מדובר בסדרת מסכי מגע All In One מבית LG, כולל מצלמת מעקב מובנית עם יכולות מעקב אחר הדובר, מיקרופוני Beamforming ורמקולים. המסכים מגיעים עם מערכת הפעלה מובנית כך שניתן 'להריץ' עליהם כל אפליקצית UC, החל מ-ZOOM, TEAMS, WEBEX או כל דבר שנוח לכם לעבוד איתו. המסכים מגיעים בגדלים 43 אינץ' (לבית או לחללים קטנים) ו-55 אינץ' (חדרי האדל). ציינתי בתחילה כי LG לא חיכתה עם פתרונות, היות והפיתוח החל כבר ב-2019, כשהקורונה הייתה רק בירה. בתחילת 2020 ציין GJ כי הפוטנציאל מעבר למה שצפו ב-LG – היה מובהק וזה בזכות פשטות מסכי מגע All In One ה- One:Quick.

     
    תמונה - LG

    פשוט, חכם ומהיר

    כששאלתי את GJ מה היה הרעיון מאחורי המוצר, הוא הסביר כי ב-LG רצו ליצור ממשק אחד אחיד באמצעותו ניתן להתחבר לועידות, לקבל חווית משתמש טובה כולל קולבורציה. הלקוחות החלו לחפש יותר פתרונות אחודים כדוגמת סאונדבר All In One – מוצר שהפך כמעט גנרי בארבע שנים האחרונות. אז אם ניתן לתת את הכל במקום אחד כולל המסך, למה לא ? 

    מסכי מגע All In One 

    כשפרצה המגיפה העולמית, GJ ציין כי אחד הדברים הבולטים בדרישות, מעבר לאיכות הפתרון – היה הצורך בפריסה מהירה מאוד של הפתרונות ובמינימום מאמץ: כבל חשמל, כבל רשת והתקנת אפליקציה. כאילו התקינו טאבלט מאוד גדול, אבל עם יכולות של מסך מקצועי. 

    מאמצים מוקדמים מרוויחים בגדול

    GJ אמר כי הראשונות להתקין את ה-One:Quick היו גופים ממשלתיים, בתי חולים וארגונים. בתי החולים שבחרו בפתרון.

    הם נעזרו בו בעיקר לשיחות ווידאו וניצלו את יכולת הניוד שלו כדי לתקשר פנים וחוץ ארגונית, דבר שהקל מאוד על ניהול המשבר מבחינתם. כמותם גם ארגונים ממשלתיים ולבסוף גם ארגונים גדולים. 

    עבור ה-IT זה אפילו פשוט עוד יותר היות ויש להם יחידה אחת לנהל במקום מספר רכיבים והאפליקציה ארגונית בכל מקרה.

    תמונה - LG

    מהמשרד לבית ולהיפך

    שאלתי את GJ לפשר המאפיינים הביתיים מסכי מגע All In One בסדרה, מסכי 43 אינץ' עם עיצוב ביתי. הוא השיב כי זו מגמה שנמשכת כבר זמן מה, העבודה ההיברידית בצל הקורונה פשוט האיצה הכל. סביבת העבודה הביתית צריכה להיות מקצועית מצד אחד ואישית מצד שני, העיצוב הוא זה שמשנה והמשתמש מקבל חוויה איכותית שגם נראית טוב כלפי חוץ וגם במשרדים מתחילים לאמץ יותר פתרונות שנראים טוב וכאלו שהיו רוצים לראות בבית. 

    מה הלאה? מתרחבים ומגדילים

    שאלת השאלות – מכאן לאן ? ממה ש-GJ היה יכול לחשוף, התוספות ההגיוניות לסדרת ה-One:Quick יהיו במסכים בגדלי 65 ו-75 אינץ', לחללים בינוניים ומעלה, הוספת יכולות ופיצ'רים חדשים. בנוסף – LG אישרו כי ישתתפו ב-ISE2022 בברצלונה ושם יהיו חשיפות נוספות לסדרה, כולל פתרונות קיימים כדוגמת מתאם ה-USB לשיתוף אלחוטי עבור ה-One:Quick ועוד. GJ הזמין את כל המתעניינים להתנסות בעצמם ב-One:Quick הנמצא בחדר ההדגמות בכפר סבא בקבוצת ח.י – המפיצה של LG בישראל.

    LG ONE:QUICK
    Follow on Facebook Follow on Instagram Follow on YouTube Follow on LinkedIn
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Articleלקראת 2022 – מבט מסכים וזרועות
    Next Article עיריית נס ציונה השלימה פרוייקט מעבר למרכזייה חדשנית של חברת אוויה
    אביעד כהן

    מאמרים אחרונים

    יותר חכמות: Logitech מציגה את סדרת Rally AI 

    קרא עוד

    טכנולוגיה כבסיס להתחדשות וצמיחה בצפון- כנס צפון TECH בגליל 

    קרא עוד

    ה 55 הזה של Samsung הוא בחירה חכמה לתצוגה מקצועית רציפה

    קרא עוד

    הענן הריבוני עולה מדרגה: נוטניקס מציגה גמישות חסרת תקדים בניהול עננים מבוזרים

    קרא עוד

    רד האט ו-NVIDIA מאיצות את ה-AI הארגוני עם טכנולוגיה פתוחה 

    קרא עוד

    נוטניקס ואנבידיה מציגות פתרון משולב להקמת "מפעל AI" פרטי ומאובטח בתוך הארגון

    קרא עוד

    קרן היוזמה של רשות החדשנות- כ 450 מיליון דולר בקרנות הון סיכון ישראליות

    קרא עוד

    בינה מלאכותית נגישה ופרודוקטיבית- לנובו מסכמת עוד CES מוצלח

    קרא עוד

    כנס URAV 2026 – בירושלים מעצבים את עתיד הכלים האוטונומיים 

    קרא עוד

    מהחזית הצבאית לחזית הטכנולוגית: יוזמה מופלאה

    קרא עוד

    שיתוף פעולה חדש בעולם התקשורת: בזק בינלאומי ו-AudioCodes יטמיעו את פתרון  Voca CIC בסביבת Microsoft Teams Phone

    קרא עוד

    דוח סיכונים פנים-ארגוניים: 77% מהארגונים חוו אובדן נתונים הקשור לגורמים פנימיים

    קרא עוד

    חיל הרבנות הצבאית מאמץ טכנולוגיית מציאות מעורבת (MR) לתרגול מקרי אסון

    קרא עוד

    פורטינט ואריסטה מכריזות על שיתוף פעולה לאבטחת מרכזי נתונים מבוססי AI

    קרא עוד

    פורטינט ואנבידיה הכריזו על שיתוף פעולה לאספקת יכולות חדשות להאצת התשתיות בסביבות AI

    קרא עוד

    אופטימיות מהנתונים הראשונים לסיכום שנת 2025 של Startup Nation Central

    קרא עוד

    פתרון סייבר חדש של RAD מציע מודל אבטחה חדש לתשתיות קריטיות

    קרא עוד

    החידושים של Webex ו-AWS בכנס re:Invent

    קרא עוד
    Leave A Reply Cancel Reply

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    שמרו על קשר

    Facebook-f Youtube Linkedin-in Instagram

    AVMASTER

    • הצהרת נגישות
    • צרו קשר
    • אודות
    • מדיניות פרטיות

     

    © 2023 מגזין המולטימדיה
    AV Master

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.