Close Menu
AVmaster מגזין המולטימדיה
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    • הרשמה לדיוור
    • אודות
    • צור קשר
    • מדיניות פרטיות
    • הצהרת נגישות
    • תקנון האתר
    יום שני, מרץ 9
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    AVmaster מגזין המולטימדיהAVmaster מגזין המולטימדיה
    • דף הבית
    • יודעים יותר
    • חדשות
    • עתיד העבודה
    • ProAv
    • AVerticals
    • דיגיטל
    • IT
    • תצוגה
    • אירועים
    • פתרונות
    • סיפורי לקוח
    AVmaster מגזין המולטימדיה
    > בית סוף עידן התכנות? המהפכה של Q-SYS בתערוכת ISE 2026
    PRO-AV

    סוף עידן התכנות? המהפכה של Q-SYS בתערוכת ISE 2026

    דותן שובלBy דותן שובל9 במרץ 2026Updated:9 במרץ 2026אין תגובות3 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    הבשורה מהתערוכה האחרונה מאוד תעניין את היועצים וחברות האינטגרציה מכיוון שמנהלי ה-AV וה-IT יכולים לנשום לרווחה: קיוסיס חשפה בברצלונה את ה-RoomSuite, פתרון מודולרי המאפשר הקמת חדרי ישיבות חכמים בשיטת Plug & Play וללא כתיבת קוד. יהונתן אהרוני, סמנכ״ל בחברת לייטון, המפיצה של המותג בישראל: ״אנחנו מביאים את עוצמת ה-High End  לכל חדר בארגון״. 

    צילום - avm

    תערוכת ISE 2026 בברצלונה תיזכר כנקודת המפנה שבה הבינה המלאכותית (AI) והסטנדרטיזציה הפכו סוף סוף מסיסמאות שיווקיות למציאות טכנולוגית בשטח. בעוד שבשנים עברו התערוכה התמקדה ב״יותר פיקסלים״, השנה המוקד עבר בצורה ברורה לחוויית המשתמש ולקלות ההטמעה. במרכז המהפכה הזו עומדת חברת Q-SYS שסיפקה תשובה ניצחת לאחד הכאבים הגדולים של השוק: הצורך בפתרון איכותי, אמין ומהיר ליישום בחדרי ישיבות בינוניים וגדולים מבלי להסתבך בתהליכי תכנות ארוכים, יקרים ומייגעים.

    אהרוני: ״ב Q-SYS החליטו לפשט את הדברים; עם שני רכיבים בלבד מקבלים חדר הכולל VC, שליטה וניהול וידאו״. 

    הבשורה הגדולה ביותר שיצאה מביתן Q-SYS היא מערכת ה-RoomSuite Modular System. מדובר בשינוי פרדיגמה של ממש; אם בעבר כל חדר ישיבות דרש תכנון פרטני ומורכב בתוכנת ה-Designer, ה-RoomSuite מבוססת על מודולריות וטמפלטים מוכנים מראש: ״החזון כאן הוא פשטות מקסימלית מבלי לוותר על עוצמת העיבוד ויעילות המימוש״, מסביר אהרוני, ״באמצעות פרוססור ייעודי כמו ה-RMP-100 ויחידת הרחבה היושבת על השולחן, האינטגרטור יכול להקים חדר שלם תוך דקות. זהו פתרון נגיש לכל תקציב ומאפשר לארגונים לשכפל הצלחה מחדר אחד למאות חדרים אחרים באפס מאמץ תכנותי״. 

    יהונתן אהרוני. קרדיט - יח״צ

    ״היכולת להפוך חדר ישיבות פשוט לחלל אינטרקטיבי עם אוטומציה המותאמת בדיוק רב לצרכים ולהרגלים, זה ה-Wow Effect האמיתי״. מעבר לפישוט החומרה, Q-SYS העמיקה את אחיזתה בעולמות הבינה המלאכותית עם ה-Vision Suite. כאן, המערכת כבר לא רק ״מנהלת״ את החדר, היא לומדת ו״מבינה״ אותו. יכולות עקיבה מתקדמות (Presenter Tracking) המבוססות על שילוב של ראייה ממוחשבת ואנליטיקת אודיו, מאפשרות למצלמות לעבור בין דוברים באופן טבעי לחלוטין ללא צורך במפעיל אנושי או בלחיצות כפתור מיותרות: ״אנחנו מדברים על חוויה שבה המשתתף שוכח מהטכנולוגיה. זה נראה ומרגיש כמו הפקה טלוויזיונית' כשהסאונד והוידאו עוקבים אחרי הדובר ברמת דיוק כזו, איכות הדיון עולה מדרגה. זה כבר לא רק ׳זום׳ אלא תקשורת אנושית במיטבה״. 

    אחת התשובות לשאלה- כיצד תחדור הארכיטקטורה הייחודית של Q-SYS לסקטורים השונים בישראל, טמונה בבשורה (גם) עבור הטכנאים והמתקינים שככל הנראה יעדיפו חלופה פשוטה וקלה להתקנה ויישום על המערכות הסגורות והישנות: ״אחד המדדים המעניינים ביותר להצלחה של טכנולוגיה הוא האימוץ שלה על ידי האנשים שמתקינים אותה ביום יום. בשיחות באולמות ISE 2026 ניכר כי הטכנאים והמתקינים מבינים שהעבודה עם מערכת פתוחה, מבוססת רשת המתקשרת בצורה טבעית עם תשתיות ה-IT של הארגון, היא הדרך הנכונה להבטיח יעילות לצד יציבות. Q-SYS מספקת להם את הביטחון הזה. 

    כשהם מסיימים התקנה הם יודעים שהם לא יצטרכו לחזור לאתר הלקוח שוב ושוב. זה מותג שבנה לעצמו מוניטין נהדר בתחום האמינות והמתודולוגיה הזו כוללת את התמיכה וההדרכה שלנו בישראל בכדי לוודא שהלקוח הסופי יקבל את המקסימום״. 

    עבור השוק הישראלי, התערוכה סימנה את המעבר הסופי של חברת לייטון לשותפה אסטרטגית של Q-SYS. ״הגב שאנחנו נותנים לאינטגרטורים הוא מה שסוגר את המעגל״, מסכם אהרוני, ״בין אם מדובר בייעוץ בשלב התכנון, הדרכה טכנית ללא עלות או ליווי צמוד בשטח בפרויקטים הראשונים, השאיפה שלנו היא שכל חדר בישראל יעמוד בסטנדרטים הבינלאומיים שראינו בברצלונה״.

    qsys יהונתן אהרוני
    Follow on Facebook Follow on Instagram Follow on YouTube Follow on LinkedIn
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Articleחוקרי IBM יצרו מולקולה חדשה שטרם נראתה מעולם בסיוע מחשב קוונטי
    דותן שובל

    מאמרים אחרונים

    מעבירים את הפעילות לפלטפורמה אחת המנהלת הכל: הגישה החדשנית של Q-SYS

    קרא עוד

    המהפכה הדיגיטלית בחדר הניתוח: מעבר ל-SDVoE ובינה מלאכותית בזמן אמת

    קרא עוד

    מה פנסוניק מכינה לנו? עידן חדש של שליטה ושיתוף פעולה בעולם ה־AV

    קרא עוד

    הכירו את Q-SYS – האקו־סיסטם שמשנה את כללי המשחק

    קרא עוד

    כש-AV פוגש IT: האתגרים הארגוניים בשילוב ותחזוקת מערכות ProAV

    קרא עוד

    "מובילים טכנולוגית אבל לא שוכחים את הליבה",  כך אקסטרון ממשיכה להוביל את תחום ה-ProAV גם בעידן של שינוי מתמיד

    קרא עוד

    תקן HDMI 2.2 מגיע במחצית הראשונה של השנה ואיתו בשורות טובות לשוק ה-AV

    קרא עוד

    The future of Pro AV market – a special interview with Gary Kay

    קרא עוד

    2024 ומעט על עתיד שוק ה ProAV- ראיון מיוחד עם גארי קיי 

    קרא עוד

    מחדר ישיבות ועד חמ"ל – הכירו את אמרל, השחקנית המפתיעה בתחום האינטגרציה

    קרא עוד

    ProAV וספורט אלקטרוני: חיבור טבעי

    קרא עוד

    ברוכה הבאה לתחום ה AV המקצועי

    קרא עוד

    בדרך הצנועה שלה – אקסטרון מארגנת לכם סביבת Collaboration מנצחת

    קרא עוד

    כל מה שאתם צריכים לדעת על AV over IP ובעברית!

    קרא עוד

    NAV over IP – פתרון מיתוג מתקדם מבית Extron

    קרא עוד

    WolfVision משיקה פתרון שלם לחדרי ועידה מותאם לקונספט ה-BYOD

    קרא עוד

    קצר, חווייתי ובעל ערך – Crestron אירחה שותפים ולקוחות שנראים כבר כמו חלק מהבית

    קרא עוד

    חיישן התנועה לתאורה מושלמת בבית או במשרד

    קרא עוד
    Leave A Reply Cancel Reply

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    שמרו על קשר

    Facebook-f Youtube Linkedin-in Instagram

    AVMASTER

    • הצהרת נגישות
    • צרו קשר
    • אודות
    • מדיניות פרטיות

     

    © 2023 מגזין המולטימדיה
    AV Master

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.