Close Menu
AVmaster מגזין המולטימדיה
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    • הרשמה לדיוור
    • אודות
    • צור קשר
    • מדיניות פרטיות
    • הצהרת נגישות
    • תקנון האתר
    שבת, ינואר 24
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    AVmaster מגזין המולטימדיהAVmaster מגזין המולטימדיה
    • דף הבית
    • יודעים יותר
    • חדשות
    • עתיד העבודה
    • ProAv
    • AVerticals
    • דיגיטל
    • IT
    • תצוגה
    • אירועים
    • פתרונות
    • סיפורי לקוח
    AVmaster מגזין המולטימדיה
    > בית אטלונה בכיוון (הנכון) ל-ISE
    ISE

    אטלונה בכיוון (הנכון) ל-ISE

    אביעד כהןBy אביעד כהן3 בפברואר 2019Updated:8 בנובמבר 2020אין תגובות4 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    תחילת 2019 הביאה חדשות מרעננות עבור אטלונה עם הירכשה על ידי Panduit – צעד שצפוי למנף את החברה ולהמשיך את התנופה שחוותה ב-2018. על מנת לשמוע קצת יותר על כיוון החברה ולקבל מעט רמזים להכרזות רגע לפני התערוכה, שוחחנו עם שגיא ליכטנברג, מנהל מכירות בחברת אטלונה

    שגיא ליכטנברג, אטלונה (צילום אטלונה)

    בסוף שנת 2017 הכרזתם על ה-Velocity כפתרון ניהול AV פשוט לתפעול וידידותי למשתמש, ב-2018 השקתם אותו. מה הייתה רמת ההיענות בשוק?

    ליכטנברג: "מצד הלקוחות רמת ההתעניינות וההתלהבות מהפתרון היתה ועודנה גבוהה ביותר. Velocity הביאה לשוק תפיסה חדשה בעולם השליטה וניהול המערכות, המאפשרת הטמעת מערך שליטה מרכזי, עוצמתי וחכם ומתפקדת ככלי IT מצד אחד ומתקשרת בצורה טבעית בשפתו של הלקוח הסופי מצד שני. זהו פתרון IT אידיאלי לכל דבר שמדבר AV."

    האם זה כיוון המגמה ?

    "בהחלט. ניתן לראות שיצרנים רבים מנסים ליצר פתרונות שמתאימים לסביבת ה IT. מבחינתנו פלטפורמת Velocity רק מתחילה את דרכה, והשקענו משאבים רבים על מנת להוסיף עוד תכונות ויכולות יחודיות למערך הקיים. אני יכול רק לרמוז שהמבקרים ב-ISE הקרובה יזכו לשמוע את ההכרזות כבר ביום הראשון."

    מהם התחומים בהם נראה שינויים בעולם ה-AV השנה ?

    "אני רואה ארבעה תחומים עיקריים בהם נראה תנודות משמעותיות השנה. הראשון הוא נושא החיבוריות בחדרי ועידות. סוג החיבור המשמש להצגת התוכן מהמחשב הנייד היה וכנראה ימשיך להיות, האתגר הגדול עבור היצרנים. המעבר לחיבור USB-C מביא איתו הזדמנויות מחד ובעיות מאידך. מספיק רק לפתוח את הערך USB-C בוויקיפדיה ולראות כמה תקנים וסוגי כבלים שונים שלכולם אותו החיבור כדי להבין כמה העסק מסובך. אנחנו היינו הראשונים להרים את הכפפה בעניין וכבר מעל לשנה אנו מציעים פתרונות מיתוג הכוללים כניסת USB-C המאפשרת הצגת אודיו וידאו וגם טעינה למקור המציג. 


    התחום השני הוא הדרישה למצגות אלחוטיות. כבר היום מגוון הפתרונות גדול ביותר ומגיע ברמות שונות. ניתן לצפות שנושא זה ימשיך להתפתח גם השנה והמגמה תשתנה מפתרונות מבוססי תוכנה ייחודית למעבר לפתרונות הצגה אלחוטית ללא תוכנה כדוגמת Airplay, Google Cast ו Miracast. אני מניח כי לאור המגוון הרחב והתחרות הרבה בנישה זו, היצרניות יאלצו להיות יצירתיות יותר בפתרונות משולבים של הצגה אלחוטיות עם יכולות נוספות.

    תחום שלישי הוא פתרונות VC מבוססי מחשב אשר ממשיכים לתפוס תאוצה. מגוון פתרונות מערכי ועידה כדוגמת Microsoft teams, Zoom, Bluejeans וההיצע רק ממשיך לגדול. במקביל גם מתרחבת הדרישה לחדרי ועידה מבוססי USB ופתרונות מיתוג משולבים AV ו-USB כדוגמת HDVS-300 שהיה הראשון מסוגו בשוק לספק מענה עבור חדרים אלו.
    על מנת להתמודד עם מגמה זו, השקנו את סדרת מוצרי OMEGA המכילה מענה כולל של ממתגים, מרחיקים ומטריצות מבוססי AV ו USB.

    התחום הרביעי והאחרון הוא המעבר ל IP. מדובר לכאורה בחדשות ישנות אולם לדעתי כל נושא מערך פריסה אחוד וקל להטמעה הוא משהו שעדיין יכול להיות מיושם טוב יותר וכמובן שיש עוד מה לעשות בו. הלקוחות כבר התחילו להבין שיחידות הקצה (פורס/דוחס וכו), איכותיות ככל שיהיו, לא מספיקות כדי לספק פתרון הוליסטי. לצורך כך נדרש מערך ניהול ושליטה חזק וחכם המאפשר פריסה והתקנה קלה, דינאמית ואינטואיטיבית, המגשרת על פערי ידע ומפשטת את ההתקנה. התפיסה שלנו באטלונה היא ניהול אחיד ופשוט תחת ה-Velocity."

    ביתן אטלונה ISE 2017
    ביתן אטלונה (צילום AVM)

    מהו התחום בו אינכם מייצרים והייתם רוצים לראות שינוי/הכרזה ?

    "מגמת ה-SDVC -Software Defined Video Codec- מתרחבת. כיצרן המספק פתרונות מיתוג לחדרים מסוג זה, היינו שמחים לפתרונות מעולם האודיו אשר עובדים באותה צורה, איכותיים ופשוטים להפעלה. עוד נשמח לראות את חזרתם של מסכי המגע בחדרי הישיבות לאור העובדה כי מערכות ההפעלה החדשות מותאמות לעבודה עם ממשק מגע."

    אילו הכרזות משנה שעברה "תפסו חזק" ולאילו נדרש עוד זמן הסתגלות ?

    "מגמה משמעותית מהשנה האחרונה נוגעת לפתרונות All In One לחדרי הישיבות; מיתוג אותות, הרחקה, הגברה, מצגות אלחוטיות – ללא תוכנה חיצונית. ראינו היענות גוברת לממתג ה-SW-510W שלנו העונה בדיוק לדרישות אלו. גם תחום ה-AV Over IP ממשיך בתאוצה, כפי שכבר ציינתי. אנחנו ממשיכים בעבודה והשקעה בסדרת ה-OmniStream שלנו ומרחיבים יכולות על מנת לתת כמה שיותר תמורה בכל פרויקט."

    מה אתם צפויים להשיק השנה ?

    "השנה צפויות לאטלונה מספר השקות מעניינות. משפחת Omega מתרחבת ותספק מענה מיתוג והפצה מלאים לכל יישום בכל חלל, באמצעות טכנולוגית HDBaseT. פלטפורמת Velocity ממשיכה להתפתח עם מגוון רחב של תכונות ייחודיות שימשיכו להציב אותה בקדמת הטכנולוגיה עם יכולות תזמון וניטור מערך ה-AV הארגוני כולו, כולל יכולות אנליטיקה. צפויות השקות נוספות בתחום התצוגה האלחוטית וכן אמצעי שליטה והרחבת מערכי IP. המבקרים יוכלו להיחשף להכרזות המלאות אצלנו בביתן 5-U120."

    ISE ISE 2019 אטלונה שגיא ליכטנברג
    Follow on Facebook Follow on Instagram Follow on YouTube Follow on LinkedIn
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Articleתצוגה, ובענק – ש.א מערכות בשתי מילים לקראת ISE 2019
    Next Article ISE ראשונה של שני מותגי על שהפכו אחד – פוליקום ופלנטרוניקס חזקות עוד יותר יחד
    אביעד כהן

    מאמרים אחרונים

    יותר חכמות: Logitech מציגה את סדרת Rally AI 

    קרא עוד

    טכנולוגיה כבסיס להתחדשות וצמיחה בצפון- כנס צפון TECH בגליל 

    קרא עוד

    הענן הריבוני עולה מדרגה: נוטניקס מציגה גמישות חסרת תקדים בניהול עננים מבוזרים

    קרא עוד

    רד האט ו-NVIDIA מאיצות את ה-AI הארגוני עם טכנולוגיה פתוחה 

    קרא עוד

    לא רק אינטגרציה גם אבולוציה: כך HP Poly בונה את הדור הבא של חוויית העבודה

    קרא עוד

    נוטניקס ואנבידיה מציגות פתרון משולב להקמת "מפעל AI" פרטי ומאובטח בתוך הארגון

    קרא עוד

    מהמשרד למוזיאונים ומייצגים דיגיטליים: כך משתנה שוק ההקרנה ופנסוניק נמצאת בלב המהפכה

    קרא עוד

    קרן היוזמה של רשות החדשנות- כ 450 מיליון דולר בקרנות הון סיכון ישראליות

    קרא עוד

    בינה מלאכותית נגישה ופרודוקטיבית- לנובו מסכמת עוד CES מוצלח

    קרא עוד

    כנס URAV 2026 – בירושלים מעצבים את עתיד הכלים האוטונומיים 

    קרא עוד

    מהחזית הצבאית לחזית הטכנולוגית: יוזמה מופלאה

    קרא עוד

    שיתוף פעולה חדש בעולם התקשורת: בזק בינלאומי ו-AudioCodes יטמיעו את פתרון  Voca CIC בסביבת Microsoft Teams Phone

    קרא עוד

    דוח סיכונים פנים-ארגוניים: 77% מהארגונים חוו אובדן נתונים הקשור לגורמים פנימיים

    קרא עוד

    חיל הרבנות הצבאית מאמץ טכנולוגיית מציאות מעורבת (MR) לתרגול מקרי אסון

    קרא עוד

    פורטינט ואריסטה מכריזות על שיתוף פעולה לאבטחת מרכזי נתונים מבוססי AI

    קרא עוד

    פורטינט ואנבידיה הכריזו על שיתוף פעולה לאספקת יכולות חדשות להאצת התשתיות בסביבות AI

    קרא עוד

    אופטימיות מהנתונים הראשונים לסיכום שנת 2025 של Startup Nation Central

    קרא עוד

    פתרון סייבר חדש של RAD מציע מודל אבטחה חדש לתשתיות קריטיות

    קרא עוד
    Leave A Reply Cancel Reply

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    שמרו על קשר

    Facebook-f Youtube Linkedin-in Instagram

    AVMASTER

    • הצהרת נגישות
    • צרו קשר
    • אודות
    • מדיניות פרטיות

     

    © 2023 מגזין המולטימדיה
    AV Master

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.