Close Menu
AVmaster מגזין המולטימדיה
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    • הרשמה לדיוור
    • אודות
    • צור קשר
    • מדיניות פרטיות
    • הצהרת נגישות
    • תקנון האתר
    יום שלישי, דצמבר 2
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube LinkedIn
    AVmaster מגזין המולטימדיהAVmaster מגזין המולטימדיה
    • דף הבית
    • יודעים יותר
    • חדשות
    • עתיד העבודה
    • ProAv
    • AVerticals
    • דיגיטל
    • IT
    • תצוגה
    • אירועים
    • פתרונות
    • סיפורי לקוח
    AVmaster מגזין המולטימדיה
    > בית ה-MS-TestPro של חברת Media Solutions עושה למתקיני HDBaseT ברחבי העולם חיים קלים
    פריים

    ה-MS-TestPro של חברת Media Solutions עושה למתקיני HDBaseT ברחבי העולם חיים קלים

    מערכת AVMASTERBy מערכת AVMASTER9 באפריל 2017Updated:7 בנובמבר 2019אין תגובות3 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    חברת Media Solutions הוקמה בשנת 2016 על ידי יוצאי חברת Valens אלירן תורן ואריאל מרקוס, החברה מפתחת ומייצרת מוצרים על פי דרישת לקוחות לתעשיות ה-Pro AV והתעשיות הבטחוניות. המוצרים שמפותחים כוללים מטריצות,  KVM Extenders ועוד, כאשר אחד ממוצרי הדגל של החברה הוא טסטר ייחודי לטכנולוגיית ה- HDBaseT המכונה MS-TestPro.

    אלירן תורן Media Solutions
    אלירן תורן, מנכ"ל Media Solutions
    אריאל מרקוס Media Solutions
    אריאל מרקוס, סמנכ"ל טכנולוגיות Media Solutions

    לדברי אלירן תורן, מנכ"ל החברה, ה- MS-TestPro הוא פריט חובה למתקיני HDBaseT מקצועיים, ועוצב תוך מחשבה על נוחות משתמש מקסימלית למתקין עם מסך טאצ' בגודל 3.5 אינטש וממשק וובי אליו ניתן להתחבר ישירות באמצעות נקודת גישה ברשת.

    מהו הצורך שהניע אתכם לפיתוח הפתרון?

    כאנשים שבאו מ- Valens אשר מוכרת מיליוני שבבים המגיעים בסופו של דבר כיחידות/מוצרים  להתקנה למתקינים, HDBaseT היא טכנולוגית High End, אך במקרים של תוואי כבל שעובר ליד קווי חשמל, או לחיצה לא טובה של הכבל או אפילו כבל נחות, ישנו קושי למתקינים לאתר את מקור התקלה, למעשה למתקין אין מושג איפה התקלה.

    בעבר המתקינים היו סוללים את הכבל ורק לאחר מכן מחברים את הציוד, דבר אשר הוליד תקלות פוטנציאליות רבות. אם ציוד הקצה לא היה עובד לאחר התקנה, המתקינים לא היו יודעים אם התקלה היא במכשיר או בכבל והיו מתחילים לעבוד לרוב בשיטה בזבזנית מבחינת זמן (ניסוי ותהייה) במטרה להגיע לפתרון.

    ה- MS-TestPro מאמת את נתוני ההתקנה כבר בזמן ההתקנה או אפילו בשלב מוקדם יותר של סלילת הכבל. הטסטר בודק את איכות ערוץ ה- HDBaseTובכך חוסך ביקורים חוזרים של המתקין בבית הלקוח, וזהו חיסכון בלתי מבוטל. מניסיוננו ומפידבק של לקוחות שלנו בחו"ל, ה- MSTestPro עוזר למתקינים לפתור בעיות אשר בעבר היו יכולות לקחת זמן רב עם ביקורים חוזרים ונשנים, ולצמצם לעיתים את זמן הפתרון לעד שעה בלבד.

    בפגישתנו המוקדמת, סיפרתם כי בתהליך הדיזיין ניסיתם למצוא פתרונות לנקודת המבט של המתקין, כיצד זה בא לידי ביטוי במוצר הסופי?

    אכן, זה בא לידי ביטוי במספר פיצ'רים: הטסטר כולל גם מחולל אותות (HDMI Pattern Generator) ו-EDID Reader, הדבר מאפשר למתקין לדעת את הפרמטרים של ציוד הקצה, זה דבר משמעותי עבורו. כך למשל במקרים בהם מתקינים מחליטים להתקין Extender רק לוידאו, הטסטר שלנו מראה למתקין שהוא עובד מול מכשיר שיודע להוציא וידאו ואינטרנט, או למשל במקרה של מתקינים שמנסים לשדר UHD למסך שהינו בעל יכולת HD ויש עוד דוגמאות בשפע.

    הנקודה היא שעד כה, בהרבה מקרים, היו בודקים את הכבל עם Fluke זאת למרות כי ההתנהגות של HDBaseT היא התנהגות ייחודית ושונה. הפתרון שלנו גם מאפשר הוצאת דו"ח או סרטיפיקציה על כל כבל שמותקן ולאפשר מעקב אחר שינויים לאורך תקופה, וזהו דבר חשוב מאין כמוהו שעלה במהלך האינטראקציה עם המתקינים.
    מסך העבודה הוא בגודל 3.5 אינטש  ישנם  2 סוגים של טסטרים: 1. מסך מובנה 2. מסך מובנה עם שליטה של מכשיר iPHONE  או Android אשר מאפשר להפעיל את בדיקת הכבל ומייצר  Pattern Generator HDMI.

    מיהם המתחרים שלכם בשוק?

    כיום בשוק יש פתרון בעלות של מעל ל-10 אלף דולר אבל הוא מתאים יותר ל-R&D, כך למשל ה-TX וה-RX הם באותה הקופסה, דבר שמקשה על ביצוע דיאגנוסטיקה בשטח. הפתרון שלנו רשום בתור פטנט והוא מוצע בשני תגי מחיר: 1,395 דולר עבור הטסטר ו-1,595 דולר עבור הפתרון המשולב הכולל את מחולל האותות.

    מתי החל השיווק של הפתרון ומה הפידבקים שאתם מקבלים?

    המוצר משווק כ- 3 חודשים, וחתמנו על הסכמי הפצה כמעט עם כל מדינה באירופה כאשר מרבית הפידבקים שאנחנו מקבלים הם בסגנון: "איפה הייתם עד היום?" או "תודה לכם, פתרתם לנו כאב ראש רציני".

    לאתר חברת Media Solutions לחצו כאן

     

    HDBaseT Media solutions MS-TestPro Valens אלירן תורן אריאל מרקוס ולנס טסטר מתקין HDBASET
    Follow on Facebook Follow on Instagram Follow on YouTube Follow on LinkedIn
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Articleחברת ולנס גייסה 60 מיליון דולר בהובלת קרן IGP, לצורך הרחבת פעילותה בשוק הרכב העולמי
    Next Article חברת BrightSign צבעה את תערוכת DSE
    Avatar photo
    מערכת AVMASTER

    מאמרים אחרונים

    על הגל, בדרך ל ISE- אריאל מרקוס משתף על מה שהיה וגם מה שיהיה

    קרא עוד

    איתכם בכל מקום – ראיון מיוחד עם אפי גולדשטיין מואלנס

    קרא עוד

    נמאס לכם מביקורים חוזרים של המתקין?

    קרא עוד

    האירוע הלימודי המרכזי של קהילת מקצועני SAP בישראל

    קרא עוד

    בלוג'ינס מציגה את "בלוג'ינס סטודיו"

    קרא עוד

    כיצד שיפרה Crestron את התשתיות החכמות בבניין הדגל של "קורנינג פתרונות אופטיים"

    קרא עוד

    מטריקס תייצג את פתרונות Rockwell Automation בישראל

    קרא עוד

    LG ו IBM מקדמות יחד יישומי מחשוב קוואנטי

    קרא עוד

    הישג לזום בזירת האבטחה: הראשונה עם תקן Common Criteria

    קרא עוד

    מחפשים עבודה? מאה משרות חדשות במגזר הציבורי במטריקס

    קרא עוד

    צריכים חלקים מוכנים להתקדם בתהליך? אין בעיה

    קרא עוד

    ISE2022 ניפגש או לא? דבר אחד בטוח – חייבים

    קרא עוד

    גלריה חכמה לניהול פגישות היברידיות שוויוניות

    קרא עוד

    פייברנט פותחת את 2022 עם סמנכ"ל מכירות גלובאלי מבטיח

    קרא עוד

    המשקפיים החדשים של Epson מושקים בישראל

    קרא עוד

    הסטרימינג של DELL ישירות מה CES

    קרא עוד

    בקרוב בחופי הרצליה? ההסמכה החדשה של Crestron

    קרא עוד

    הסדרה החדשה והמשופרת של מחברי PanMPO

    קרא עוד
    Leave A Reply Cancel Reply

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    שמרו על קשר

    Facebook-f Youtube Linkedin-in Instagram

    AVMASTER

    • הצהרת נגישות
    • צרו קשר
    • אודות
    • מדיניות פרטיות

     

    © 2023 מגזין המולטימדיה
    AV Master

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.