התכונה החדשה עושה שימוש ב-AI פורצת דרך של Voiceitt וכבר משולבת בפלטפורמת הוועידה של סיסקו, וובקס (Webex)

קרדיט: Pixabay

אחד האתגרים של אנשים בעלי ליקויי דיבור בעידן המודרני מתבטא ביכולת להשתתף בשיחות מקוונות: אחרי הכול, גם בשיחות וועידה באיכות טובה יחסית יש לעיתים עיוותים בצליל או קיטועים, מה שמקשה עוד יותר על ההבנה שלהם מצד שאר המשתתפים.

חברת Voiceitt הישראלית הוקמה ב-2012 ומתמחה בתמלול והפקה של כתוביות בזמן אמת עבור אנשים בעלי קשיי דיבור ומסוגלת גם לבצע הכתבה למעבד תמלילים, מיילים וכו'.

גופים שכבר השקיעו בחברה כוללים בין היתר את חטיבת ההשקעות של סיסקו, קרן ההשקעות M12 של מיקרוסופט, אמזון (עם קרן אמזון אלקסה), האגודה האמריקאית לגמלאים (AAAP)  ו- Third Culture Capital.

יתרה מזאת, מכיוון שהמערכת היא מבוססת A.I., היא לומדת את דפוסי הדיבור של כל משתמש ובזכות זאת מסוגלת להבין גם דיאלקטים יוצאי דופן ואנשים בעלי דפוסי דיבור לא שגרתיים.

למעשה, אחד ממשתתפי הבטא שבודק את המערכת באופן שוטף הוא עובד של Voiceitt בשם מייקל קאש הסובל משיתוק מוחין. מייקל מאמין שהמערכת עוזרת לו לתקשר באופן יעיל במהלך שיחות קוליות מבלי שאחרים יבקשו ממנו כל הזמן לחזור על דבריו.

למרות שהחיבור עם Webex של סיסקו הוא אחד הבולטים והמרשימים, כל מערכת אחת הרוצה לעשות שימוש בזיהוי דיבור יכולה לגשת אל הפונקציות של Voiceitt באמצעות ממשק למתכנתים (API).

עוד יתרון בולט של המערכת נעוץ בכך שבאמצעות הוספה של משפטי תרגול היא מסוגלת למעשה לזהות כל שפה ולא מוגבלת לשפות ספציפיות כמו רוב השירותים שאנחנו מכירים (אפילו התמלול האוטומטי של יו-טיוב מוגבל מאוד).

נסו בעצמכם

מעוניינים להתנסות בעצמכם במערכת? כל מי שמעוניין בכך ומשתמש במכשירים של אפל יכול להוריד את גרסת הבטא של האפליקציה מהאפסטור הכוללת אפילו ממשק בעברית. מי שלא עושה שימוש במכשירים של אפל יכול בינתיים להתרשם מהמערכת גם דרך אפליקציית ווב באתר החברה.

Share.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

מתכננים לשנות אווירה?

קבלו חמישה טיפים מהאדריכלית המובילה שירלי זמיר

הכירו את המקרן החדש מבית

LG